EUFÒRIA

Cant i empoderament

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dijous de 16.30 a 18 h

Preu: 20 € al mes
Edat: Per a joves de 13 a 18 anys
Places: 16
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

Eufòria, sí, però a l’estil del Cívic: sense rivals i sense competicions! Un taller on uns professionals de la música t’ajudarà a preparar els teus temes preferits. Tècniques de cant, plantejaments escènics, consells vocals i moltes coses més! Cada mes podràs ensenyar el teu progrés fent una interpretació de les cançons en format duet, solista o grupal. Vine a cantar i nota com l’eufòria cívica s’apodera de tu!

Refugi de Músics és un viver de talent musical emergent que acompanya joves a empoderar-se en la seva carrera artística. Després de vuit edicions en format intensiu a la província de Barcelona i Girona, visitant el programa Objectiu Paki, gravant videoclips i pujant algun tema a Spotify, Refugi de Músics arriba al Cívic per la porta gran i en aquest format anual: EUFÒRIA. Si tens ganes d'alliberar i explotar el teu artista interior, aquesta és la teva oportunitat. No la deixis escapar!

Activitats relacionades
Actual
STREET DANCE HIP-HOP
Personalitat i ball
TEENS
Actual
DIBUIX MANGA
Traç i kawaii
TEENS
Actual
KUNGFU
Respecte i concentració
MAINADA ACTIVA!