EUFÒRIA

Cant i actitud

Inscriu-te

Horari: Dijous de 18.15 a 19.15 h

Preu: 20 € al mes
Edat: Per a joves de 13 a 18 anys
Places: 10
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

Eufòria, sí, però a l’estil del Cívic: sense rivals i sense competicions! Un taller on una professional de la música t’ajudarà a preparar els teus temes preferits. Tècniques de cant, plantejaments escènics, consells vocals i moltes coses més! Cada mes podràs ensenyar el teu progrés fent una interpretació de les cançons en format duet. Vine a cantar i nota com l’eufòria cívica s’apodera de tu!                                                                                      

La Nunu és una apassionada de la veu com a instrument i sabrà trobar mil possibilitats i recursos per a la teva veu. És músic, musicòloga i entrenadora vocal. Com a bona creadora, és una autèntica canalitzadora d’emocions i a través d’eines creatives i recursos et farà connectar amb la música, siguin quines siguin les teves característiques vocals. A més, la Nunu s’ha format amb Estill Voice System, un sistema que defensa que qualsevol que pugui produir un so és apte per a aprendre i produir música. La Nunu creu que tothom té una veu única i especial. Amb aquesta presentació i aquesta profe, t’hi has d’apuntar!

Activitats relacionades

IOGA VINYASA
Flexibilitat i exercici
TEENS
JAPONÈS
Konnichiwa!
TEENS
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
TEENS