IOGA VINYASA

Flexibilitat i exercici

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 17 a 18.15 h

Preu: 25 € al mes
Edat: Per a joves de 13 a 18 anys
Places: 12
Lloc: Sala polivalent

Per cert! Cal que portis una màrfega!

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

El vinyasa ioga és un estil de ioga dinàmic en què es desenvolupen seqüències d’asanes (postures) sincronitzades amb la respiració. Aquest dinamisme del vinyasa fa que sigui un estil de ioga molt físic, on es fa un treball muscular i cardiovascular intens que es combina amb un treball mental per tal d’arribar a la relaxació i connexió interna de la persona i el seu benestar. Necessites aquesta pràctica, t’anirà bé i ho saps! Apunta-t’hi.

La Laxmi Valls és una autèntica iogui! La seva criança i creixement han estat marcats per l’estil de vida del ioga i l’han acompanyat dia rere dia. S’ha format en vinyasa ioga a l’Escola Mandiram de Barcelona i en ashtanga vinyasa a Universal Yoga Studio de l’Índia. Des del 2013 es dedica a impartir classes de vinyasa i ha treballat en diferents centres de ioga i hotels d’Anglaterra, Grècia, Suïssa i Itàlia. Actualment, la Laxmi viu a Catalunya i fa classes a Girona, Olot i Banyoles. No et decebrà com a professora, ja ho veuràs!

Activitats relacionades

CÒREOS TIKTOK
TikTok i coreografies
TEENS
JAPONÈS
Konnichiwa!
TEENS
EUFÒRIA
Cant i actitud
TEENS