ROLLER DANCE

Patins i música

Inscriu-te

Horari: Divendres de 18 a 19 h

Preu: 30 € al mes
Places: 12
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Sí, sí: ho has llegit bé: roller dance al Cívic! Si ets d’aquells que quan veus vídeos a Instagram de gent ballant amb patins penses que t’encantaria provar-ho, ara tindràs l’oportunitat d’aprendre a ballar amb patins. Sabies que patinar millora l’equilibri i la coordinació? I no només això, també enforteix la musculatura i ajuda a combatre l’estrès. Aprendràs coreografies divertides sobre rodes i et sentiràs com un autèntic roller dancer! A rodar!

La Marta Padilla s’apunta a un bombardeig, sempre que aquest sigui de ball, és clar! La Marta és estudiant de CAFE i s’ha format en estils com el comercial, funky, hip-hop a l’escola d’StudioXFunky de Girona. Ha competit en l’àmbit territorial i nacional i forma part de la companyia Klimax de Barcelona. Les seves coreografies t’encantaran i gaudiràs ballant sobre rodes, ja ho veuràs!

Activitats relacionades

INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
MOU-TE I BALLA I ACTUA!
DANSA CREATIVA
Moviment i expressió
MOU-TE I BALLA I ACTUA!
DANCEHALL
Power i vibració
MOU-TE I BALLA I ACTUA!