LA PASTISSERIA MÉS ENLLÀ DEL SUCRE

Tallers en línia

Inscriu-te

Formació en línia de l'11 de gener al 15 de febrer de 2022.

Què inclou el curs?
El curs inclou 6 unitats diferenciades on tindreu un vídeo explicatiu i també diferents documents de suport on tindreu més informació. També tindreu assessorament via adreça electrònica, diferents fitxers amb receptes, trucs i consells.

Com farem les classes?
Setmanalment aniré penjant el temari al Classroom de Google. Allà hi trobareu el vídeo explicatiu de cada sessió, arxius, receptes i un mur obert on podreu fer les vostres preguntes i consultes. Fer-ho d’aquesta manera us permetrà tenir llibertat per fer el curs i tindreu tota la setmana per visualitzar la videorecepta, comentar els dubtes que tingueu... no es farà en directe sino que tindreu temps per fer cada unitat amb calma.

Requisits i material necessari
Com a requisits només cal tenir la ment oberta i moltes ganes d’aprendre. Caldrà ser creatius i provar coses noves. Com a material us caldrà el kid bàsic que podeu tenir a qualsevol cuina: ganivets, cassons, paella, fusta per tallar, ordinador / Ipad per seguir les classes i un compte de gmail per a compartir els documents.

Aquest curs de pastisseria està pensat per a tothom qui li agradi el món de les postres des d'una mirada més innovadora i creativa. Un curs totalment en línia on tindreu receptes de postres de restaurant, vídeos explicatius de cada recepta, detalls i assessorament durant sis setmanes de curs. Aprendreu a realitzar combinacions de gustos atrevides, a fer diferents elaboracions amb la xocolata com a ingredient principal... També entrareu dins el món dels làctics i finalment tocarem la família de la fruita com a gran element pastisser.

No dubteu en apuntar-vos si us apassiona el món del dolç i voleu sorprendre amics i familiars a casa vostra.

Temari:
Tema 0.
Presentació personal i presentació del curs
Tema 1. Els grans grups d'aliments dins la pastisseria
Tema 2. La Xocolata
Tema 3. Els Làctics
Tema 4. La fruita
Tema 5. El poder de combinar. Projecte Final

Professor
Sóc en Lluc Quintana xef del restaurant Can Xapes. Vaig formar-me a l'Escola d'Hostaleria de Girona i posteriorment vaig fer un màster en postres i cuina creativa a l'Escola Espai Sucre de Barcelona. He treballat en diferents restaurants de la província com l'Aliança d'Anglès, l'Hotel Carlemany, El Dorado de Sant Feliu de Guíxols i als Tinars on vaig treballar al departament d'I+D i creativitat. Actualment fa tres anys que vaig obrir Can Xapes i m'encarrego de tota la part creativa del restaurant amb tot el que he après treballant i viatjant.