KENJUTSU

Pràctica i repetició

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dimecres de 18 a 20 h
Preu: 35 € al mes
Places: 12
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Vols sentir-te com un autèntic samurai? No t’emocionis, aquí no utilitzaràs katanes, però practicaràs amb espases de fusta, concretament amb bokken (espasa llarga) i amb kodachi (espasa curta). La modalitat de kenjutsu que es practica a Musashi Dojo és la Niten Ichi Ryu, que és l’escola que va fundar Miyamoto Musashi. Aprendràs les tècniques d’una espasa i altra, i les que les combinen totes dues. El kenjutsu no és només un esport o un exercici mecànic. Tradicionalment, els samurais practicaven aquesta art marcial japonesa perquè la seva vida i el seu honor depenien de la seva habilitat amb el sabre.

El professor d'aquest taller va començar la pràctica de les arts marcials orientals al Centre Cívic de Porqueres quan només tenia vuit anys. Actualment, en David Tabuenca continua la seva formació amb instructors reconeguts com Sensei Nicolás Ibáñez, representant oficial a Europa de l’escola Niten Ichi Ryu de Kenjutsu. A més, en David combina l'ensenyança d'arts marcials amb la seva feina com a fisioterapeuta i no se n'amaga: està molt content de poder fer aquestes classes al Cívic, el lloc on de ben petit va descobrir la seva passió per les arts marcials.

Activitats relacionades
Actual
JAPONÈS
youkoso!
PARLA BÉ!
Actual
DIBUIX MANGA
Traç i kawaii
TEENS
Actual
KUNGFU
Respecte i concentració
MAINADA ACTIVA!