COSMÈTICA NATURAL

Juny

Suspès
dissabte, 4 de juny | 10:00 h

Inscriu-te

Sessió: Dissabte 4 de juny de 10 a 17 h

Preu: 60 €

Es requereix un mínim de 10 participants.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

Compartir

Aquest monogràfic va dirigit a qualsevol persona, experimentada o no, que vulgui endinsar-se en el món de l'elaboració de la seva pròpia cosmètica natural de forma sana i respectuosa amb els nostres cossos i també amb el medi ambient.

El taller es farà a l'exterior de l'estudi-taller Carles Fontserè, un entorn envoltat de natura, del qual aprofitarem alguns recursos per realitzar els productes.

Aprendrem a destil·lar plantes amb un alambí i crearem un sabó, una pasta de dents, una crema hidratant i un desodorant, que cada participant es podrà endur a casa.Farem una petita pausa per esmorzar i una pausa d'una hora per dinar, que s'haurà de portar cadascú.

La Laura Sitjà Vilar té formació en jardinera, floristeria i horticultura ecològica, i s’ha especialitzat en fitoteràpia al Gremi d’Herbolaris de Catalunya. Ha dissenyat, creat i portat la direcció tècnica del Parc de les Olors de Celrà i ha impartit nombrosos tallers sobre les plantes i els seus usos. Li encanta dedicar el seu temps lliure a cultivar i a elaborar la seva pròpia cosmètica i és autodidacta a l’hora de formular noves receptes que li permeten experimentar i adquirir nous coneixements.

Dissabte
04
jun
10:00 h
 
Suspès