TEIXIT AMB FIBRES VEGETALS DE GRAN FORMAT

Desembre

Finalitzat
Del 06.12.21 al 08.12.21 | 10:00 h

Inscriu-te

Sessions: Dilluns 6 i dimarts 7 de desembre de 10 a 14 h.
Dimecres 8  de desembre de 9 a 17 h muntatge i instal·lació obert al públic general.
Preu: 30 €

Es requereix un mínim de deu participants.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

Monogràfic de teixit amb fibres vegetals de gran format, efímer i instal·latiu. Serà un taller intensiu on construirem un artefacte de gran format en el marc de la Fira d’Hivern de Porqueres

El monogràfic té una vessant formativa i una altra de cohesió i participació. Constarà de dos dies de workshop d’aprenentatge de tècniques i construcció, amb la finlaitat d’introduir-se al món de les fibres vegetals aplicades a la construcció d’instal·lacions efímeres. Treballarem amb vímet i/o canya.

La part final del monogràfic constiteix en un dia intensiu de construcció, muntatge i inauguració obert al públic general: veïns i veïnes, famílies, escoles, col·lectius, etc., i també, els cursants del workshop.

A càrrec de l’Ona Trepat Rubirola, escultora, apassionada del potencial que tenen les artesanies i la cultura, treballa amb projectes i iniciatives que potencien la creació artística i la seva vinculació amb el teixit, la cistelleria i el fer artesanal. Cercant una determinada forma de fer i comprendre la vida, construint una visió interrelacionada entre cultura i naturalesa.

Viu i treballa al Pla de l’Estany. Actualment és Professora Associada a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, on també s’hi ha graduat. Formada en facilitació de grups per l’IIFAC-e i en tècniques de cistelleria i de teixit amb fibres vegetals per diferents artesans i artesanes del territori català i d’arreu. Ha realitzat el Postgrau d’Arts Aplicades Contemporànies – especialitat tèxtil – a l’Escola La Massana.
Col·labora habitualment amb escoles, universitats i organitzacions en projectes que vinculen la creació artística, l’artesania, l’educació, la construcció, l’ecologia i el desenvolupament social i personal.

Instagram: @onatrepatrubirola

Dilluns
06
des
10:00 h
 
Finalitzat
Dimarts
07
des
10:00 h
 
Finalitzat
Dimecres
08
des
10:00 h
 
Finalitzat