CREACIÓ ESCÈNICA FEMINISTA

Art i compromís

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 19 a 20.30 h
Preu: 30 € al mes
Places: 12
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir, inspirar, provocar, ordenar, desordenar, reflexionar, accionar, observar, escoltar, sentir, pensar... tots aquests verbs podrien ser sinònims de creació escènica. Aquest és un taller on aprendràs i compartiràs pautes i rutes per crear esdeveniments escènics propis i col·lectius des d'una perspectiva respectuosa, inclusiva i feminista, on les cures i el compromís amb el grup es trobaran al centre del procés. A partir d'exercicis teatrals, performatius, visuals i dramatúrgics, investigaràs un llenguatge escènic propi amb l'objectiu de crear una peça per compartir amb el públic. Interessant, oi?

Dramaturga, actriu, docent teatral i graduada en Filosofia i en Interpretació per l'Institut del Teatre. És membre de les companyies Las Huecas i La Filla del capità i treballa des de la creació escènica investigant al voltant del teatre document, l'autoficció, el treball escènic col·lectiu i les poètiques de la vulnerabilitat. A més, actualment és resident al festival TNT i ha presentat una peça de creació pròpia a l'últim festival de Temporada Alta. Se t’acudeix algú millor que la Núria Corominas per impartir aquest taller? A nosaltres, no!

Activitats relacionades

TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!
INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!
DANSA CREATIVA
Moviment i expressió
MOU-TE I BALLA!