DANSA CREATIVA

Moviment i expressió

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 19.30 a 20.45 h
Preu: 30 € al mes
Places: 12
Lloc: Aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

T’agrada moure’t? Descobrir moviments de parts del cos que no sabies que existien? I deixar-te endur per la música o comunicar-te amb el cos? És el teu taller! A través d’exercicis tècnics de dansa contemporània, treballaràs la consciència corporal i cuidaràs el cos. També faràs exercicis d’improvisació guiats, així com petites creacions. I no pateixis perquè el nivell serà graduat en funció del grup en general i en particular de tot l’alumnat. A moure’t sense excuses!

La Raquel Viñuales farà que ballis, que t’expressis, que sentis i que t’emocionis com mai! Aquesta jove ballarina s’ha format en dansa contemporània a l’EMDC, a ÀREA, espai de dansa i creació de Barcelona, i també a CobosMika SEED’s de Palamós. Treballa com a docent a l’EMDC i imparteix els tallers de Gestos i Mans a l’obra de fundació La Caixa a Girona. Com a docent, ha format part del Planter de dansa amb ConArte a Sant Feliu de Guíxols i ella i la Clàudia Gómez són codirectores i intèrprets de la peça “Pilar de dos”, una commemoració visual i sensacional de la tradició castellera. És membre de la cia La Mujer del Carnicero i també treballa com a ballarina a la companyia Imaginart. Amb aquesta presentació... No hi ha cap mena dubte: és la millor professora que podíem tenir per aquest taller!

Activitats relacionades

INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
MOU-TE I BALLA I ACTUA!
DANCEHALL
Power i vibració
MOU-TE I BALLA I ACTUA!
ROLLER DANCE
Patins i música
MOU-TE I BALLA I ACTUA!