TAST DE VINS amb La Consulta

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia de l'1 de febrer al 26 de març.
Preu: 100 € (inclou 7 ampolles de vi)

Què inclou el curs?

  • Set vídeos - classe explicatius d'uns 30-40 minuts on tractem cadascun dels temes amb un vi d'exemple.
  • Una sessió final amb les preguntes enviades prèviament.
  • Una activitat on posaràs en pràctica el teu coneixement a través d'un vi.
  • Una selecció de set ampolles de vi.
    Assessorament i acompanyament en línia.

Com farem les classes?

Les classes es faran a través de Google Classroom. Amb el vostre correu electrònic de Gmail podreu accedir a aquesta plataforma en línia compartida amb tots els participants del curs.
La mateixa plataforma permet comentar a cada publicació, així podreu preguntar els vostres dubtes sobre el curs.

Requisits i material necessari

Per fer aquest taller no cal cap material especial, més enllà d'una bona copa de vi per poder degustar-lo com es mereix, un dispositiu electrònic (mòbil, ordinador o tauleta) per visualitzar els vídeos i un compte de Gmail.
Et recomanem també que comparteixis el taller amb algun membre de la teva bombolla i així gaudiu plegats dels vins que anireu descobrint.

En aquest taller tastarem molts vins, farem un recorregut per les seves diferents tipologies i aprendrem una mica més de cadascuna a través del seu tast. Després d'una petita iniciació al tast passarem a les vinificacions de blanc, rosat, negre, escumós i algunes d'especials. També dedicarem una sessió a estils i concepte "terroir" i finalment acabarem amb una sessió de preguntes que us puguin haver sorgit durant el taller i un petit treball individual.

Aquest taller vol ser un acompanyament perquè us pugueu endinsar i aprofundir una mica en el món del vi a través del nostre assessorament i perquè aprengueu a degustar el vi amb una mica més de coneixement!

Professors
Qui som? Bona pregunta... Som dos banyolins, en Mia Miret i l'Adrià Costabella, que ens apassiona el món del vi. Per això ens hem format, per poder entendre una mica més aquest meravellós i complicat món!

Una tarda d'octubre va sorgir la idea de fer un local de vins a copes, evidentment a Banyoles. Ens omplia molt el fet que la gent es contagiés d'alguna manera de la nostra passió i així poder donar a conèixer les grans zones vitivinícoles d'arreu del món.

És per això que el nom de LA CONSULTA va sortir a la llum. Vam agafar la idea de poder donar assessorament a la gent que tingués qualsevol mena de dubte, pregunta o curiositat.

www.laconsultavinicola.com

Activitats relacionades

LLENGUA DE SIGNES amb MultiSignes
Actual
LLENGUA DE SIGNES amb MultiSignes
Tallers en línia
Tallers en línia
CUINA - BATCH COOKING amb Lluc Quintana
Actual
CUINA - BATCH COOKING amb Lluc Quintana
Tallers en línia
Tallers en línia
ALIMENTACIÓ PREVENTIVA PER A TOTHOM amb Berta Pi
Actual
ALIMENTACIÓ PREVENTIVA PER A TOTHOM amb Berta Pi
Tallers en línia
Tallers en línia