EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

TAST DE VINS amb La Consulta

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia de l'1 de febrer al 26 de març.
Preu: 100 € (inclou 7 ampolles de vi)

Què inclou el curs?

  • Set vídeos - classe explicatius d'uns 30-40 minuts on tractem cadascun dels temes amb un vi d'exemple.
  • Una sessió final amb les preguntes enviades prèviament.
  • Una activitat on posaràs en pràctica el teu coneixement a través d'un vi.
  • Una selecció de set ampolles de vi.
    Assessorament i acompanyament en línia.

Com farem les classes?

Les classes es faran a través de Google Classroom. Amb el vostre correu electrònic de Gmail podreu accedir a aquesta plataforma en línia compartida amb tots els participants del curs.
La mateixa plataforma permet comentar a cada publicació, així podreu preguntar els vostres dubtes sobre el curs.

Requisits i material necessari

Per fer aquest taller no cal cap material especial, més enllà d'una bona copa de vi per poder degustar-lo com es mereix, un dispositiu electrònic (mòbil, ordinador o tauleta) per visualitzar els vídeos i un compte de Gmail.
Et recomanem també que comparteixis el taller amb algun membre de la teva bombolla i així gaudiu plegats dels vins que anireu descobrint.

En aquest taller tastarem molts vins, farem un recorregut per les seves diferents tipologies i aprendrem una mica més de cadascuna a través del seu tast. Després d'una petita iniciació al tast passarem a les vinificacions de blanc, rosat, negre, escumós i algunes d'especials. També dedicarem una sessió a estils i concepte "terroir" i finalment acabarem amb una sessió de preguntes que us puguin haver sorgit durant el taller i un petit treball individual.

Aquest taller vol ser un acompanyament perquè us pugueu endinsar i aprofundir una mica en el món del vi a través del nostre assessorament i perquè aprengueu a degustar el vi amb una mica més de coneixement!

Professors
Qui som? Bona pregunta... Som dos banyolins, en Mia Miret i l'Adrià Costabella, que ens apassiona el món del vi. Per això ens hem format, per poder entendre una mica més aquest meravellós i complicat món!

Una tarda d'octubre va sorgir la idea de fer un local de vins a copes, evidentment a Banyoles. Ens omplia molt el fet que la gent es contagiés d'alguna manera de la nostra passió i així poder donar a conèixer les grans zones vitivinícoles d'arreu del món.

És per això que el nom de LA CONSULTA va sortir a la llum. Vam agafar la idea de poder donar assessorament a la gent que tingués qualsevol mena de dubte, pregunta o curiositat.

www.laconsultavinicola.com

Activitats relacionades

ALIMENTACIÓ PREVENTIVA PER A TOTHOM amb Berta Pi
Tallers en línia
Tallers en línia
CUINA - BATCH COOKING amb Lluc Quintana
Tallers en línia
Tallers en línia
LLENGUA DE SIGNES amb MultiSignes
Tallers en línia
Tallers en línia