EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

CÍVIC SALUT - GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia de l’1 de febrer al 26 de març.
Preu: 20 €

Aquestes classes han estat enregistrades durant l'aturada d'activitats presencials al Centre Cívic. Les posem a la vostra disposició a un preu molt econòmic perquè pugueu fer salut a casa!

Què inclou el curs?

  • Vuit vídeos - classe.
  • Seguiment i consultes a través del correu electrònic.

Com farem les classes?

Cada setmana rebreu un vídeo amb una classe d’entre 30 i 40 minuts.

Requisits i materials necessaris

Una màrfega i un dispositiu electrònic (mòbil, ordinador, tauleta electrònica…) per poder seguir la classe.

 

Amb Isabel Robirola, la nostra professora d'Hipopressius.

En aquest taller es farà un treball global del cos a partir d’estiraments, respiracions, exercicis hipopressius i sessions de relaxació. Es busca millorar les funcions de la musculatura abdominal i del sòl pelvià, així com corregir notablement la postura. Està dirigit a persones que vulguin millorar la seva agilitat i la seva postura i/o si tenen incontinència urinària o debilitat al sòl pelvià.

Professora
La Isabel Robirola és fisioterapeuta i osteòpata. L’empatia, la paciència i el tarannà de la Isabel et faran sentir còmode i segur. La seva experiència en aquest àmbit i les ganes d’ampliar i compartir els seus coneixements i d’obrir nous horitzons en aquest sector han fet que es llancés a la piscina, ja que acaba d’obrir el seu propi centre de treball: Punt Gallet, on hi combina el treball com a osteòpata amb la realització de classes grupals de gimnàstica hipopressiva. T’espera a les seves classes!

Pots seguir la seva feina a Instagram: @puntgallet

Activitats relacionades

CÍVIC SALUT - IOGA
Tallers en línia
Tallers en línia
CÍVIC SALUT - PILATES
Tallers en línia
Tallers en línia
VINYASA YOGA IN ENGLISH amb Alby Glaister
Tallers en línia
Tallers en línia