Mesures de prevenció de la COVID-19 ×

LLENGUA DE SIGNES

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia del 26 d’octubre al 18 de desembre.
Preu: 40 €
Iniciació i intermedi

Què inclou el curs?

Sis vídeos explicatius del contingut ba?sic.
Deu exercicis/projectes per practicar que s’hauran explicat al vídeo.
Dues classes virtuals amb videoconfere?ncia per resoldre dubtes, fer correccions i aclariments.
Assessorament i acompanyament en línia.

Com farem les classes?

Plataforma de treball Moodle, l’aula virtual on es publica i es comparteix el material de les classes.
Videoconferència mitjançant Zoom.
Els alumnes hauran de fer gravacions i pujar-les a la plataforma de treball.

Requisits i materials necessaris:

No és necessari cap material extra, únicament un equip informàtic amb càmera i micròfon o tauleta/telèfon mòbil per fer videoconferències.

La llengua de signes és tot un món! És una llengua en constant evolució que interactua amb altres llengües de signes i orals i que va incorporant progressivament nous conceptes i nous signes. En aquest curs d’iniciació, podràs aprendre aquest sistema de comunicació des de zero i també coneixeràs l’abecedari dactilològic, la importància de les expressions facials i corporals, els moviments de llavis i com vocalitzar el més clar possible. Atreveix-t’hi!

El nivell intermedi és adequat per aquelles persones que hagin fet un curs anterior de 20-30 hores, ja que si se n’ha fet un de menys de 10 hores, s’aconsella fer el curs d’iniciació per tal de consolidar els continguts més bàsics. Per tant, en aquest curs es farà un repàs ràpid del vocabulari d’iniciació i s’introduirà vocabulari d’àmbit educatiu, oficis, causalitat, adjectius II, verbs unidireccionals i bidireccionals d’ús diari, família II i transport. 

En tot moment es treballarà l’espai, la discriminació visual i la memòria visual, bàsics en la llengua de signes per continuar aprenent.

Professores:
Aprendràs la llengua de signes amb les millors: l’Anna M. Martín i l’Elisabet Pibernat de MultiSignes. MultiSignes és una empresa que es dedica, des de fa onze anys, a la producció audiovisual de programes de televisió, vídeos e-learning, documentals, vídeos publicitaris, etc., i a l’accessibilitat per a persones sordes, cegues o amb discapacitat intel•lectual. Aquesta empresa treballa en l’àmbit estatal per a diferents productores de prestigi i destaca per la seriositat, la qualitat i la responsabilitat social.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR