LLENGUA DE SIGNES amb MultiSignes

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia de l’1 de febrer al 26 de març.
Preu: 40 €
Iniciació i intermedi

Què inclou el curs?

  • Sis vídeos - classe explicatius del contingut bàsic.
  • Deu exercicis / projectes per practicar i que s’ha explicat al vídeo classe.
  • Dues classes virtuals amb videoconferència per resoldre dubtes, fer correccions i aclariments.
  • Assessorament i acompanyament en línia.

Com farem les classes?

Plataforma de treball Moodle, l’aula virtual on es publica i es comparteix el material de les classes.
Videoconferència mitjançant Zoom.
Els alumnes hauran de fer gravacions i pujar-les a la plataforma de treball.

Requisits i materials necessaris:

No és necessari cap material extra, únicament un equip informàtic amb càmera i micròfon o tauleta/telèfon mòbil per fer videoconferències.

La llengua de signes és tot un món! És una llengua en constant evolució que interactua amb altres llengües de signes i orals, i que va incorporant progressivament nous conceptes i nous signes. En aquest curs d’iniciació, podràs aprendre aquest sistema de comunicació des de zero i també coneixeràs l’abecedari dactilològic, la importància de les expressions facials i corporals, els moviments de llavis, i com vocalitzar el més clar possible.

Atreveix-t’hi!

El nivell intermedi és adequat per aquelles persones que hagin fet anteriorment el nivell d’iniciació. En aquest nivell es fa un repàs ràpid del vocabulari d’iniciació i s’introdueix vocabulari d’àmbit educatiu, oficis, causalitat, adjectius II, verbs unidireccionals i bidireccionals d’ús diari, família II i transport.

En tot moment es va treballant l’espai, la discriminació visual i la memòria visual, bàsics en la llengua de signes per continuar aprenent.

Professores:
Aprendràs la llengua de signes amb les millors: l’Anna M. Martín i l’Elisabet Pibernat de MultiSignes. MultiSignes és una empresa que es dedica, des de fa onze anys, a la producció audiovisual de programes de televisió, vídeos e-learning, documentals, vídeos publicitaris, etc., i a l’accessibilitat per a persones sordes, cegues o amb discapacitat intel·lectual. Aquesta empresa treballa en l’àmbit estatal per a diferents productores de prestigi i destaca per la seriositat, la qualitat i la responsabilitat social.

Activitats relacionades

CÍVIC SALUT - GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA
Tallers en línia
Tallers en línia
TAST DE VINS amb La Consulta
Tallers en línia
Tallers en línia
VINYASA YOGA IN ENGLISH amb Alby Glaister
Tallers en línia
Tallers en línia