EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

CATALÀ INCORRECTE

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia del 26 d’octubre al 18 de desembre.
Preu: 40 €
Nivell intermedi

Què inclou el curs?

Hi haurà vídeos explicatius del contingut bàsic. Una classe virtual final a través de videoconferència per resoldre possibles dubtes, fer correccions, aclariments i també per presentar el projecte final del taller. Ei!, i comptaràs amb assessorament i acompanyament en línia durant tot el curs.

Com farem les classes?

Trobaràs tot el material disponible a l’aula virtual del Google Classroom (s’hi accedeix amb un correu electrònic de Gmail) i la videoconferència es farà a través de Google Meet. Els alumnes hauran de compartir i pujar els exercicis realitzats a les plataformes digitals esmentades.

Requisits i materials necessaris:

Un equip informàtic (preferiblement un ordinador en comptes d’una tauleta) i ganes d’aprendre i de passar-ho bé. Cada alumne es podrà descarregar o imprimir el material, però les entregues i les correccions dels exercicis seran en línia.

El català incorrecte, corregeix-lo! Si t’agrada la teva llengua i tens ganes d’aprendre català d’una manera diferent, aquest és el teu curs! Repassaràs qüestions bàsiques d’ortografia, maleiràs i perseguiràs manlleus forasters, et trencaràs el cap amb els pronoms febles... Ah!, i ampliaràs els coneixements generals de llengua. Com ho veus? Som-hi!

La Valentina Planas no pot dissimular la seva mirada crítica, pròpia dels correctors i de les persones inquietes que analitzen i veuen la vida d’una altra manera. És graduada en Llengua i Literatura Catalanes (UdG) i postgraduada en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials (UB). Actualment treballa com a correctora autònoma i també és professora de català a Secundària. La Valentina és molt perfeccionista i té certa obsessió per les faltes d’ortografia. Encara que no els agradi el terme, la seva germana i ella són ‘emprenedores’, ja que són les creadores de La incorrecta (@somlaincorrecta), el seu alter ego a les xarxes socials que ja acumula més de 50.000 seguidors.