Mesures de prevenció de la COVID-19 ×

CATALÀ INCORRECTE

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia del 26 d’octubre al 18 de desembre.
Preu: 40 €
Nivell intermedi

Què inclou el curs?

Hi haurà vídeos explicatius del contingut bàsic. Una classe virtual final a través de videoconferència per resoldre possibles dubtes, fer correccions, aclariments i també per presentar el projecte final del taller. Ei!, i comptaràs amb assessorament i acompanyament en línia durant tot el curs.

Com farem les classes?

Trobaràs tot el material disponible a l’aula virtual del Google Classroom (s’hi accedeix amb un correu electrònic de Gmail) i la videoconferència es farà a través de Google Meet. Els alumnes hauran de compartir i pujar els exercicis realitzats a les plataformes digitals esmentades.

Requisits i materials necessaris:

Un equip informàtic (preferiblement un ordinador en comptes d’una tauleta) i ganes d’aprendre i de passar-ho bé. Cada alumne es podrà descarregar o imprimir el material, però les entregues i les correccions dels exercicis seran en línia.

El català incorrecte, corregeix-lo! Si t’agrada la teva llengua i tens ganes d’aprendre català d’una manera diferent, aquest és el teu curs! Repassaràs qüestions bàsiques d’ortografia, maleiràs i perseguiràs manlleus forasters, et trencaràs el cap amb els pronoms febles... Ah!, i ampliaràs els coneixements generals de llengua. Com ho veus? Som-hi!

La Valentina Planas no pot dissimular la seva mirada crítica, pròpia dels correctors i de les persones inquietes que analitzen i veuen la vida d’una altra manera. És graduada en Llengua i Literatura Catalanes (UdG) i postgraduada en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials (UB). Actualment treballa com a correctora autònoma i també és professora de català a Secundària. La Valentina és molt perfeccionista i té certa obsessió per les faltes d’ortografia. Encara que no els agradi el terme, la seva germana i ella són ‘emprenedores’, ja que són les creadores de La incorrecta (@somlaincorrecta), el seu alter ego a les xarxes socials que ja acumula més de 50.000 seguidors.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR