EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

SERIGRAFIA CASOLANA

Desembre

DURADA:  6 h de formació

Inscriu-te

Sessions:
Divendres 11 de desembre de 18 a 21h
Dissabte 12 de desembre de 10 a 13h
Preu: 30 €

Es requereix un mínim de vuit participants.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

Vols conèixer els secrets de l’estampació amb serigrafia? Una tècnica centenària amb aplicacions molt vigents avui en dia. En aquest taller aprendrem tot allò necessari per a realitzar estampacions sobre samarretes, bosses o paper. Pas a pas, des del disseny i la realització dels fotolits fins a l’elecció de la millor opció de colors i tipus de tintes per a cada suport. Les possibilitats són infinites!

A càrrec de David Casals, estampador amb més de 10 anys d’experiència en la prova i error, músic de l'underground i amant del fes-t’ho tu mateix.