Ara que fa un any que va començar el confinament i l'alerta sanitària, el Centre Cívic de Porqueres podrà recuperar parcialment l’activitat presencial.

L’Ajuntament de Porqueres ha fet un decret equiparant, de manera provisional, la sala polivalent de l’equipament com a instal·lació esportiva i així poder fer l’activitat d’esport escolar i les activitats dirigides de salut, seguint les restriccions actuals d’aforament i seguretat, en un espai on les condicions de ventilació són òptimes.

Això significa que alguns dels tallers anuals, es podran reprendre a partir del 15 de març, però en horaris excepcionals perquè només farem activitat a la Sala Polivalent del Cívic.

×

SERIGRAFIA CASOLANA

Desembre

DURADA:  6 h de formació

Inscriu-te

Sessions:
Divendres 11 de desembre de 18 a 21h
Dissabte 12 de desembre de 10 a 13h
Preu: 30 €

Es requereix un mínim de vuit participants.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

Vols conèixer els secrets de l’estampació amb serigrafia? Una tècnica centenària amb aplicacions molt vigents avui en dia. En aquest taller aprendrem tot allò necessari per a realitzar estampacions sobre samarretes, bosses o paper. Pas a pas, des del disseny i la realització dels fotolits fins a l’elecció de la millor opció de colors i tipus de tintes per a cada suport. Les possibilitats són infinites!

A càrrec de David Casals, estampador amb més de 10 anys d’experiència en la prova i error, músic de l'underground i amant del fes-t’ho tu mateix.