BREAK DANCE - INFANTIL I JUVENIL

OFERTA EN LÍNIA

DURADA:  Del 14 d'abril al 5 de juny

Inscriu-te

Preu: 25€
Es requereix un mínim de 8 alumnes

Què inclou el curs?

 • Dos vídeos - classes setmanals. Un de 10-15 minuts on explicarem els diferents passos, i un de 3-5 minuts on explicarem una dinàmica (exercici per ballar, portar el ritme...).
 • Quatre classes virtuals amb videoconferències. Dia i hora a concretar amb el grup.
 • Un vídeo d'exercicis d'escalfament.
 • Un vídeo d'exercicis de tonificació.
 • Un vídeo d'exercicis d'estiraments.
 • Assessorament i acompanyament de la pràctica en línia.

Com farem les classes?

 • Les classes s’enviaran per correu electrònic on us adjuntarem el vídeo o l'enllaç amb la classe setmanal. Com si fos un joc de nivells, per poder accedir a les classes de la següent setmana haureu d'haver enviat el vostre vídeo amb els exercicis corresponents d'aquella setmana per comprovar que heu fet la feina. Aquests vídeos s‘hauran de penjar a una carpeta compartida de drive (google).
 • Les videoconferències les farem amb l'aplicació Zoom.
 • Tindreu els vídeos de l'escalfament i dels estiraments, per efectuar a l'inici i al final de cada pràctica.
 • El vídeo de tonificació per millorar la força i la potència en els moviments el podeu fer sempre que us vingui de gust. Recomanat fer-los, com a mínim, un cop per setmana.

Requisits i materials necessaris:

 • Tenir coneixements bàsics d'informàtica. Cada setmana us haureu de gravar i penjar els passos i exercicis què us demanem en una carpeta compartida de drive.
 • Material per la pràctica: dos barrets, canelleres (opcional) i moltes ganes d'aprendre!

Pots consultar tota la informació general i el programa detallat del taller en el document adjunt que hi ha a la capçalera.

 

El break dance és molt més que una dansa urbana! En aquesta formació en línia, els més petits, adolescents i joves podran descobrir la creativitat que ens dóna la dansa del break dance. Buscarem aprofundir en els moviments i reptes perquè cada alumne pugui gaudir i explorar amb el seu cos, amb la música i amb la dificultat d'alguns moviments.

El curs comptarà amb: moviments bàsics, moviments més complicats i elaborats i exercicis i dinàmiques complementàries per millorar el nostre ball. El ritme, l'agilitat i la flexibilitat seran els protagonistes d'aquest taller. I sobretot, cal recordar que el pilar més important durant el curs serà la diversió, l’objectiu principal és gaudir ja que quan ens ho passem bé és quan aprenem millor.

En Kevin Critg Salcedo (Byksu), un Olotí amb un llarg recorregut i experiència en el món del Breaking, fa més de quinze anys que es forma en la disciplina d'aquesta dansa de carrer, on ha tingut l'oportunitat de compartir, organitzar, actuar i competir en diferents escenaris. Podem destacar la seva professionalitat en l'ensenyament d'aquesta disciplina pels més de deu anys consecutius compartint aquest art en diferents escoles de dansa, instituts, centres i municipis…

Titulat com a monitor del lleure, i en formació constant en la disciplina del cos, la ment i l'esperit, posa l'ànima en allò que estima i viu amb passió. És l’ànima de l'associació Art Movement que promociona la pràctica del break dance a la província

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR