SPEAKING ENGLISH

OFERTA EN LÍNIA

DURADA:  Del 14 d'abril al 5 de juny

Inscriu-te

Preu: 10€
Es requereix un mínim de 4 alumnes

Què inclou el curs?

  • Vuit videoconferències de 40 minuts amb un màxim de sis persones per grup de conversa.

Com farem les classes?

  • Les videoconferències es faran a través de l’aplicació Zoom.
  • Per whatsapp/adreça electrònica us arribarà l’enllaç de la classe per poder entrar al grup de conversa virtual.
  • Dos horaris* de conversa possibles:
    • Divendres a les 18 h
    • Divendres a les 19 h

*Cal inscriure’s en un horari concret.

Requisits i materials necessaris:

Cal poder mantenir una conversa fluïda en anglès. Penseu que una classe virtual és més complicada per tant, és necessari tenir un domini mitjà de la llengua. Cal disposar d’un equip informàtic amb càmera i micròfon o tauleta/telèfon mòbil.

Pots consultar tota la informació general i el programa detallat del taller en el document adjunt que hi ha a la capçalera.

 

Ho sap tothom... Per aprendre una llengua, cal parlar-la! La intenció d’aquest taller és que aquests dies de confinament puguis tenir un espai per relacionar-te únicament en anglès amb la dinamització d’un professor nadiu que t’ajudarà a millorar l’expressivitat i la pronunciació. Es crearà un grup de conversa reduït perquè tothom pugui intervenir i així aprofitar el temps al màxim sempre que la tecnologia no faci de les seves! Come on!

L’Albert Glaister és professor nadiu d’anglès qualificat. Li agrada escoltar, la natura i viure de manera sostenible. Les classes que ofereix estan obertes a tothom qui vulgui aprendre anglès de manera divertida i espontània. Improve your english a través de correccions i consells útils i pràctics. Amb l’Alby miloraràs l’anglès de manera ràpida i eficaç!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR