LLENGUA DE SIGNES - CONTINUACIÓ CURS 19/20

OFERTA EN LÍNIA

DURADA:  Del 14 d'abril al 5 de juny

Inscriu-te

Preu: 40€
Es requereix un mínim de 5 alumnes

Què inclou el curs?

  • Sis vídeos - classes explicatius del contingut bàsic.
  • Deu exercicis / projectes per practicar.
  • Dues classes virtuals amb videoconferència per resoldre dubtes, fer correccions i aclariments.
  • Assessorament i acompanyament en línia.

Com farem les classes?

  • Plataforma de treball moodle. Aula virtual on es publica i es comparteix el material de les classes.
  • Videoconferència mitjançant Zoom.
  • Els alumnes hauran de fer gravacions i pujar-les a la plataforma de treball.

Requisits i materials necessaris:

Acreditar coneixements en llengua de signes. Haver cursat el curs del Cívic o tenir vint hores de formació en algun altre centre. És necessari un equip informàtic amb càmera i micròfon o tauleta/telèfon mòbil per fer videoconferències.

Pots consultar tota la informació general i el programa detallat del taller en el document adjunt que hi ha a la capçalera.

 

Aquest curs és una continuïtat del que s’ha fet de forma presencial durant el curs 2019-20 al Cívic per aquells alumnes que vulguin seguir amb la formació en línia. Si hi ha persones que han fet un curs de 20 hores en algun altre centre, només cal que ho acreditin i podran apuntar-se també en aquest curs.

Aprendràs la llengua de signes amb les millors: l’Anna M. Martín i l’Elisabet Pibernat de MultiSignes. MultiSignes és una empresa que es dedica, des de fa onze anys, a la producció audiovisual de programes de televisió, vídeos e-learning, documentals, vídeos publicitaris, etc., i a l’accessibilitat per a persones sordes, cegues o amb discapacitat intel·lectual. Aquesta empresa treballa en l’àmbit estatal per a diferents productores de prestigi i destaca per la seriositat, la qualitat i la responsabilitat social.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR