Acorar

Una de les peces teatrals mallorquines més aclamades dels últims anys

10 €
Divendres 21 de febrer 21:00 h

 

5 edició · Rere el teló 2020.

Viu la cultura de prop!

Segueix-nos a Instagram: @rere_el_telo

Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que —encara— existeixi la nostra comunitat.

El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca. I d’aquí el títol de l’espectacle. La d’acorar era una feina reservada al més expert, perquè no és gens senzilla de fer, i avui dia ben pocs en saben. A partir d’un minúscul fet casolà, oferim una visió universal que provoca una reflexió en l’espectador sobre el seu món més íntim. Arribarem a la secreta intimitat de cada un perquè allò que oferim és universal.

Acorar es va estrenar un dia d’octubre de l’any 2011 i des de llavors no ha deixat de representar-se als escenaris de les Illes Balears, Catalunya, País Valencià i fins i tot a Buenos Aires, Lima i Montevideo, en aquest cas dins el Festival Temporada Alta.

L’espectacle ha rebut nombrosos premis i reconeixements i suma ja prop de 400 funcions. El monòleg escrit i interpretat per Toni Gomila i dirigit per Rafel Duran ha superat totes les expectatives del seu autor sobre la seva capacitat d’interpel·lar, emocionar i sacsejar tota mena de públic.

  • Activitat emmarcada dins la Quinzena Mallorquina. Organitzada pels teatres de la Costa Brava i del Pirineu de Girona.

Fitxa artísitca:

Text i interpretació: Toni Gomila / Direcció: Rafel Duran / Ajudant de direcció: Antònia Jaume / Espai escènic i vestuari: Rafel Lladó / Il·luminació i so: Rafel Febrer / Pintura tèxtil: Pere Terrassa / Màscara: Margalida Munar / Veus en offAntònia Jaume i Miquel Torrens

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR