Flou papagayo

Circ, música i dansa en un escenari circular

5 €
DURADA:  50 minuts
Dissabte 07 de desembre 18:00 h

Espectacle per a tots els públics a partir de 5 anys

*Aquest espectacle es farà a Can Carreras. Per saber com arribar-hi, clica aquí

Espectacle de presentació de la temporada d’Arts en viu · Rere el teló 2020 en el marc de la XXIV Fira d’hivern de Porqueres

Segueix-nos a Instagram: @rere_el_telo

Flou Papagayo és un flux i no un teatre. És un flou massiu i global. Forma part d'arreu i correspon a tot. Flou Papagayo no és un espectacle explicable. Flou Papagayo senzillament és. Passa. I el fem.

Col·loqueu-vos al voltant de l’escenari circular on transcorre l’espectacle. I prepareu la imaginació, perquè l’escenografia nua i minimalista ja apunta que la metàfora i la fantasia tenen un paper destacat en l’últim muntatge de Mumusic Circus. La companyia creada per Clara Poch i Marçal Calvet col·labora aquest cop amb uns personatges singulars: Bob Marshall (Luc Lucario), un músic i verticalista capaç de fer coses increïbles amb els seus instruments; Sweet Clara (Sarah Anglada), especialista en veu, dansa i teatre corporal, i la funàmbula i ballarina Marta Zanahoria (Eva Szwarcer). Ells s'encarreguen de crear una metàfora sobre la capacitat humana d’idear escenes absurdes i discursos contradictoris i de demostrar-nos que, de vegades, l’art s’amaga en els moments més quotidians de la nostra vida.

  • Premi Zirkolika 2018 al millor Espectacle de carrer
  • Premi Circaire 2019 al Premi del públic
  • Nominat al XXI premi de la Critica d'Arts Escèniques 2018 en la categoria Arts de carrer.
  • Nominat al premi Max 2019 en la categoria Espectacle familiar

Fitxa artística

Autors: Clara Poch i Marçal Calvet / Direcció: Clara Poch i Marçal Calvet / Intèrprets: Luc Lucario, Sarah Anglada i Eva Szwarcer / Composició musical: Marçal Calvet i Clara Poch / Dramatúrgia: Clara Poch / Escenografia i estructura: Marçal Calvet / Disseny llums i so: Marçal Calvet / Vestuari: Alex de Ponzoña / Producció: Mumusic Circus / Producció executiva i difusió: Daphné Malherbe i Mumusic Circus / Agraïments Joan Català i Magí Serra / Coproductors: Fira del Carrer de Tàrrega, Mostra infantil i juvenil de Igualada i Ajuntament de Sant Celoni / Subvenció: Projecte beneficiari del dispositiu «Compañonaje» del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb l’ajut de La Central del Circ de Barcelona. ICEC, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR