MÚSICA I MOVIMENT

Tralarà! Tururut!

Inscriu-te

COMPARTEIX EN FAMÍLIA!

Horari: Dijous de 17 a 18 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre*
Edat: Infant de 3 a 6 anys acompanyat d’un adult referent
Places: 10
Lloc: Sala polivalent

*Suplement de 10 € per a cada infant de la unitat familiar extra.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

La música no entra només per les orelles! La música entra per tots els racons del teu cos i s'hi queda per provocar-te emocions i reaccions que potser no esperaves. Sí! La música és emoció i l'emoció és essencial per a qualsevol aprenentatge. En les primeres etapes és interessant que la música s'ofereixi en forma d'experimentació i que tots els conceptes musicals passin pel cos i l'experiència en moviment. La imaginació, el joc i la cançó seran els ingredients essencials i principals d'aquest taller!

“M'agrada ensenyar música, però sobretot m'agrada ensenyar a través de la música. Crec que té la capacitat de despertar i moure l'interior de cadascú i ho trobo fascinant.”
Aquesta és la filosofia de l'Andrea Zayas, mestra de música, il·lustradora i formada en arts escèniques. La sensibilitat, l’humor i l’espontaneïtat de l’Andrea són els seus punts forts. És mestra de música des del 2009 i està especialitzada en la metodologia Dalcroze, que parteix de l'ensenyament de la música a través del moviment.

Activitats relacionades

ART I RECICLATGE
Clac-clac! Pim-pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
IOGA PER EDUCAR
Xxxt... ommm
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!