EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

MÚSICA I MOVIMENT

Tralarà! Tururut!

Inscriu-te

COMPARTEIX EN FAMÍLIA!

Horari: Dijous de 17 a 18 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre*
Edat: Infant de 3 a 6 anys acompanyat d’un adult referent
Places: 10
Lloc: Sala polivalent

*Suplement de 10 € per a cada infant de la unitat familiar extra.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

La música no entra només per les orelles! La música entra per tots els racons del teu cos i s'hi queda per provocar-te emocions i reaccions que potser no esperaves. Sí! La música és emoció i l'emoció és essencial per a qualsevol aprenentatge. En les primeres etapes és interessant que la música s'ofereixi en forma d'experimentació i que tots els conceptes musicals passin pel cos i l'experiència en moviment. La imaginació, el joc i la cançó seran els ingredients essencials i principals d'aquest taller!

“M'agrada ensenyar música, però sobretot m'agrada ensenyar a través de la música. Crec que té la capacitat de despertar i moure l'interior de cadascú i ho trobo fascinant.”
Aquesta és la filosofia de l'Andrea Zayas, mestra de música, il·lustradora i formada en arts escèniques. La sensibilitat, l’humor i l’espontaneïtat de l’Andrea són els seus punts forts. És mestra de música des del 2009 i està especialitzada en la metodologia Dalcroze, que parteix de l'ensenyament de la música a través del moviment.

Activitats relacionades

ART I RECICLATGE
Clac-clac! Pim-pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
IOGA PER EDUCAR
Xxxt... ommm
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!