EDICIÓ DE VÍDEO

Realització i muntatge

Inscriu-te

Horari: Dijous de 18.30 a 20 h
Preu: 40 € al mes / 114 € al trimestre
Places: 8
Lloc: Altell

Podràs consultar al Centre Cívic quin és el programari a instal·lar requerit.
És necessari disposar d’un ordinador portàtil i tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Si ets un aficionat del setè art i vols aprendre a editar els teus projectes... Deixa estar els tutorials infinits de Youtube i apunta’t a aquest taller! Aquí podràs començar a editar els teus projectes audiovisuals amb el programa Premiere Pro i també podràs aprendre’n l’estructura bàsica, veuràs en què consisteix això del muntatge, i sabràs com utilitzar el timeline, les màscares, els keyframes… i ho posaràs en pràctica a través de diferents exercicis a classe. Com ho veus?

En Mak Dzinovic és un artista digital que es dedica al motion graphics, a l’animació, al disseny i a la postproducció audiovisual. En Mak es va graduar en Publicitat i RRPP, però és autodidacta en la seva professió i ja fa uns quants anys que treballa com a freelance per a diferents estudis i productores. En definitiva, aprendràs els millors trucs d’un jove que viu de l’audiovisual i que el viu de primera mà.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR