FOTOGRAFIA

Instant i captura

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 19.15 a 20.45 h
Preu: 40 € al mes / 114 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Altell

Cal portar càmera Reflex digital o compacta amb controls manuals.
És necessari disposar d’un ordinador portàtil i tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Tens una càmera Reflex i no surts del mode automàtic, no domines gaire el flaix i no aconsegueixes mai la llum perfecta. Atreveix-te a utilitzar la càmera en mode manual a través de classes teòriques, on s’explicaran alguns dels conceptes bàsics —ISO, diafragma, enfocament, etc.—, i de classes pràctiques, tant dins del taller com a casa o en excursions. Amb el «clic» d’una càmera faràs molt més que fotografiar, ensenyaràs al teu ull a mirar bé, a observar i a copsar un instant de la millor i única manera possible: la teva.

La Irene Serrat, realitzadora audiovisual i fotògrafa, ha sabut traslladar i transmetre la seva visió i concepció de la fotografia, fugint dels estereotips, trencant amb la monotonia gràfica habitual i jugant amb l’espontaneïtat. La Irene va estudiar a l’ERAM i la University of Lincoln i ha col·laborat amb diversos artistes gràfics i musicals. La màgia de la fotografia et permetrà crear veritables històries a través d’una sola imatge.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR