LLENGUA DE SIGNES

Inscriu-te

Horaris:
Dimecres de 18 a 19 h – Iniciació
Dimecres de 19.15 a 20.15 h - Intermedi
Preu: 30 € al mes
Places: 10 per grup
Lloc: Aula 3

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

La llengua de signes és tot un món! És una llengua en constant evolució que interactua amb altres llengües de signes i orals, i que va incorporant progressivament nous conceptes i nous signes. En aquest curs d’iniciació, podràs aprendre aquest sistema de comunicació des de zero i també coneixeràs l’abecedari dactilològic, la importància de les expressions facials i corporals, els moviments de llavis, i com vocalitzar el més clar possible. Atreveix-t’hi!

Aprendràs la llengua de signes amb els millors! MultiSignes és una empresa que es dedica, des de fa onze anys, a la producció audiovisual de programes de televisió, vídeos e-learning, documentals, vídeos publicitaris, etc., i a l’accessibilitat per a persones sordes, cegues o amb discapacitat intel·lectual. Aquesta empresa treballa en l’àmbit estatal per a diferents productores de prestigi i destaca per la seriositat, la qualitat i la responsabilitat social.

Activitats relacionades

INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!
ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
ÀRAB
PARLA BÉ!