EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

FRANCÈS

Bienvenue!

Inscriu-te

Horaris:
Dimarts de 19.15 a 20.15 h - Intermedi 1
Dimarts de 20.30 a 21.30 h – Iniciació
Preu: 26 € al mes / 74 € al trimestre
Places: 10 per grup
Lloc: Altell

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

No passes del bonjour, l’au revoir i el merci, i t’agradaria aprendre francès des de zero, sense pressa ni pressió. Aprofitant les similituds que té el francès amb la nostra llengua, aprendràs a fer-te entendre en qualsevol situació: si et trobes un nadiu, si viatges, si vols indicar una adreça o bé si necessites demanar el compte. Si ja tens una mica de nivell, vine a provar aquest grup!

Aprendràs francès mentre et diverteixes a través de jocs que et permetran practicar i incorporar el vocabulari i les expressions que vagis aprenent al llarg del curs. Ah, i si ja formaves part d’aquest taller, no et preocupis perquè no et quedaràs sense grup!

La Clara Feliu fa 20 anys que es dedica a impartir classes d’idiomes. De fet, a set anys ja parlava francès, italià i anglès! Més tard, els va començar a estudiar per poder escriure’ls correctament. A setze anys, a aquestes llengües encara n’hi va afegir dues més, l’alemany i el japonès. La Clara creu que tots tenim aquesta capacitat lingüística fascinant i que podem desenvolupar habilitats d’aprenentatge fàcilment. Podràs aprendre francès mentre fas activitats, parles i t’ho passes bé.

Activitats relacionades

ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
EUSKERA
Ongi etorri!
PARLA BÉ!
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!