EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

FRANCÈS

Bienvenue!

Inscriu-te

Horaris:
Dimarts de 19.15 a 20.15 h - Intermedi 1
Dimarts de 20.30 a 21.30 h – Iniciació
Preu: 26 € al mes / 74 € al trimestre
Places: 10 per grup
Lloc: Altell

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

No passes del bonjour, l’au revoir i el merci, i t’agradaria aprendre francès des de zero, sense pressa ni pressió. Aprofitant les similituds que té el francès amb la nostra llengua, aprendràs a fer-te entendre en qualsevol situació: si et trobes un nadiu, si viatges, si vols indicar una adreça o bé si necessites demanar el compte. Si ja tens una mica de nivell, vine a provar aquest grup!

Aprendràs francès mentre et diverteixes a través de jocs que et permetran practicar i incorporar el vocabulari i les expressions que vagis aprenent al llarg del curs. Ah, i si ja formaves part d’aquest taller, no et preocupis perquè no et quedaràs sense grup!

La Clara Feliu fa 20 anys que es dedica a impartir classes d’idiomes. De fet, a set anys ja parlava francès, italià i anglès! Més tard, els va començar a estudiar per poder escriure’ls correctament. A setze anys, a aquestes llengües encara n’hi va afegir dues més, l’alemany i el japonès. La Clara creu que tots tenim aquesta capacitat lingüística fascinant i que podem desenvolupar habilitats d’aprenentatge fàcilment. Podràs aprendre francès mentre fas activitats, parles i t’ho passes bé.

Activitats relacionades

ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
EUSKERA
Ongi etorri!
PARLA BÉ!
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!