FRANCÈS

Bienvenue!

Inscriu-te

Horaris:
Dimarts de 19.15 a 20.15 h - Intermedi 1
Dimarts de 20.30 a 21.30 h – Iniciació
Preu: 26 € al mes / 74 € al trimestre
Places: 10 per grup
Lloc: Altell

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

No passes del bonjour, l’au revoir i el merci, i t’agradaria aprendre francès des de zero, sense pressa ni pressió. Aprofitant les similituds que té el francès amb la nostra llengua, aprendràs a fer-te entendre en qualsevol situació: si et trobes un nadiu, si viatges, si vols indicar una adreça o bé si necessites demanar el compte. Si ja tens una mica de nivell, vine a provar aquest grup!

Aprendràs francès mentre et diverteixes a través de jocs que et permetran practicar i incorporar el vocabulari i les expressions que vagis aprenent al llarg del curs. Ah, i si ja formaves part d’aquest taller, no et preocupis perquè no et quedaràs sense grup!

La Clara Feliu fa 20 anys que es dedica a impartir classes d’idiomes. De fet, a set anys ja parlava francès, italià i anglès! Més tard, els va començar a estudiar per poder escriure’ls correctament. A setze anys, a aquestes llengües encara n’hi va afegir dues més, l’alemany i el japonès. La Clara creu que tots tenim aquesta capacitat lingüística fascinant i que podem desenvolupar habilitats d’aprenentatge fàcilment. Podràs aprendre francès mentre fas activitats, parles i t’ho passes bé.

Activitats relacionades

ANGLÈS
Actual
ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
EUSKERA
Actual
EUSKERA
Ongi etorri!
PARLA BÉ!
LLENGUA DE SIGNES
Actual
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!