MINICÍVIC: CASAL ARTÍSTIC D'ESTIU

Inscriu-te

Període del 25 de juny al 2 d’agost (ambdós inclosos).
Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 13 h
Horari de migdia amb carmanyola: de 13 a 15 h
Edats: Per a infants de 3 a 9 anys

Preu per setmana: 72 € per setmana / infant
Preu pack 6 setmanes: 70 € per setmana / infant
Preu servei de migdia amb carmanyola: 25 € per setmana / infant*

*Aquest servei requereix un mínim d'infants inscrits per dur-lo a terme

Compartir

Seguint el treball i essència de pedagogies actives com són Reggio Emilia, Montessori, Waldorf, en aquest casal trobareu propostes artístiques d'art de procés, experimentals, de vida pràctica i joc lliure i espontani, combinat amb piscina, sortides a l'entorn proper, contes, música i més!

  • · Propostes artístiques d'art de procés on crearem aprenent a donar importància al procés de creació i no al resultat final. Invitacions d'art que ens conviden a explorar i experimentar les diferents capacitats dels materials. Tot això amb diversitat d'eines que no estan pensades en un principi per crear, fomentant l'autoaprenentatge i la creativitat dels infants.
  •  
  • · Espai de joc lliure i espontani on jugarem posant èmfasi en el joc desestructurat, amb peces soltes, on els infants interpreten el que els envolta i interactuen amb el material de manera simbòlica. Desconstruir, experimentar, tocar i transformar per a tornar a construir, donant nous significats als objectes i a la relació entre ells i el joc. Propostes amb diferents materials naturals i reciclats entre d'altres.
  •  
  • · Rotació de propostes d'experimentació i vida pràctica, pensades i cuidades, amb una estètica que convida a jugar i endinsar-se en l'experimentació.
  •  
  • · A més, aquest any podrem gaudir d’una altra disciplina artística al casal: la música! Farem una petita introducció a l’art de la música a través de ritmes, danses i cançons.

Encara us ho esteu pensant? Només 20 places! Us hi esperem!