DJ

Tempo i plats

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dijous de 18 a 19 h  

Preu: 30 € al mes
Places: 8
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Quan veus DJs penses que t'agradaria molt saber com va tot això? T'hi veus? Aquest és el teu taller! Treballaràs conceptes fonamentals del món DJ, aprendràs les nocions bàsiques per a poder tirar endavant un projecte propi i coneixeràs els temes clau de la indústria musical. A més, també aprendràs diferents aspectes de la teoria i la pràctica del funcionament d’un equip de DJ professional, crearàs les teves pròpies llistes de reproducció, sabràs com quadrar els tracks, equalitzar, estructurar un mix, etc. A cada sessió, posaràs en pràctica els coneixements de manera individual i en grup. Gas als plats!

Jana la Fontaine aka Janux és una DJ que pots escoltar a gairebé qualsevol lloc sense que se't faci estrany. Ja sigui a un vermut, un tardeo, a l’aire lliure o a un club. Les seves sessions s'adapten a l'entorn, és un autèntic camaleó musical! En actiu des de l’any 2018, parlar de la Janux és parlar de dinamisme i d'amalgama d'estils: des del Latin, el Jazz i l'R&B, passant pel Deep House, el House i l’Electrònica. Forma part de Pértiga DJs, un col·lectiu que impulsa el talent femení dins la indústria musical. Ah!, i també té un programa de ràdio, Poderío, en què ressalta i promociona produccions femenines i del col·lectiu LGTBIQ+. És tallerista i cofundadora del projecte Refugi de Músics, un viver de talent musical emergent que empodera i dona suport a adolescents i joves artistes. No t'ho pensis més i apunta-t'hi!

Activitats relacionades
Actual
SPEAKING ENGLISH
LET’S TALK!
PARLA BÉ!
Actual
DANCEHALL
Power i vibració
MOU-TE I BALLA I ACTUA!
Actual
PÒDCAST
Veu i talent
PARLA BÉ!