MINICÍVIC: CASAL ARTÍSTIC D'ESTIU

Just4Kids amb Carolina Conde

Inscriu-te

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 13 h
Horari de migdia amb carmanyola: de 13 a 15 h (aquest servei té un suplement de 25 €/setmana i ha d'haver-hi un mínim d'infants inscrits per dur-lo a terme).
Edats: Per infants de 3 a 10 anys
Preu per setmana: 70 €/infant
Període del 26 de juny al 28 de juliol (ambdós inclosos).

Compartir

Seguint el treball i essència de pedagogies actives com són Montessori, Reggio Emilia, Waldorf, en aquest casal hi trobareu propostes artístiques d'art de procés, espai lúdic, propostes d'experimentació, Naturart, ambients setmanals, i a més, aquest any, inclouen una nova activitat setmanal, piscina!

Calendari:

  • Els dilluns seran de Naturart amb propostes en diferents suports naturals. Treballarem bioplàstics, argila, masses amb productes naturals i orgànics, diferents creacions amb productes naturals.
  • Els dimarts seran per remullar-se! Ens trobarem en les piscines de Porqueres i passarem tota la jornada ben fresquets. 
  • Els dimecres prepararem l'espai de Tinkering per crear/inventar tot allò que se'ls acudeixi amb la varietat de materials que tindran al seu abast i eines reals.
  • Els dijous hi haurà invitacions d'art de procés on crearem aprenent a donar importància al procés de creació i no al resultat final amb diversitat de materials i eines que no estan pensades en un principi per crear, fomentant l'autoaprenentatge i la creativitat dels infants.
  • Els divendres ens convertirem en científics, observarem com reaccionen diferents materials quan entren en contacte els uns amb els altres, obtenint conclusions segons fets provats i ens divertirem molt preparant cada proposta.

L'espai de joc lliure es trobarà de manera permanent durant tot el Casal, aquí posem èmfasi en el joc desestructurat, en les peces soltes, amb les que els infants interpreten el que els envolta i interactuen amb el material de manera simbòlica. Desconstruir, utilitzar, experimentar, tocar i transformar per a tornar a construir, donant nous significats als objectes i a la relació entre ells i el joc. Molts dels materials que troben en aquest espai són materials reciclats reconvertits en forma de joc.

També hi haurà ambients de joc simbòlic que variaran setmanalment.