TWERKING - BOOTY DANCE

Alliberació i atreviment

Inscriu-te

Calendari del segon trimestre:
29 de gener - de 10.30 a 12.30 h
26 de febrer - de 10.30 a 12.30 h
26 de març - de 10.30 a 12.30 h
Preu: 20 € al mes
Places: 12
Lloc: Aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Sí, sí, ho has llegit bé. Aquest any podràs aprendre a fer twerking al Centre Cívic de Porqueres. És el ball més popular i controvertit dels últims temps, ja que consisteix a fer rebotar la pelvis amunt i avall fent vibrar el cul. El seu origen es troba en les danses africanes, tot i que existeixen diferents varietats i estils de twerking arreu del món. Es va popularitzar a Nova Orleans durant la dècada dels 90 i l’alliberament sexual i l’oci en són els principis bàsics. Deixa’t de prejudicis i vine a sacsejar el cul!

Aquest estiu mirarem tots els TikToks de Twerk que hi ha a la xarxa, ens empassarem tots els tutorials que hi ha sobre aquesta dansa i parlarem amb els màxims representants d’aquest moviment perquè ens recomanin una professional del Twerk com Déu mana. Recorrerem totes les escoles de ball de Catalunya, anirem a tots els certàmens de ball, ens presentarem a tots els festivals twerkaires d’Europa i segur que la trobarem, sí, n’estem segurs: trobarem la millor professora de Twerk per a tu.

Activitats relacionades

GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA
Postura i concentració
CUIDA'T
DANSA CREATIVA
Moviment i expressió
MOU-TE I BALLA!
CREACIÓ ESCÈNICA FEMINISTA
Art i compromís
PUJA A L'ESCENARI!