TWERKING - BOOTY DANCE

Alliberació i atreviment

Inscriu-te

Horari: Divendres de 17.15 a 18.30 h
Preu: 33 € al mes / 94 € al trimestre
Places: 8
Lloc: Aula 2

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Sí, sí, ho has llegit bé. Aquest any podràs aprendre a fer twerking al Centre Cívic de Porqueres. És el ball més popular i controvertit dels últims temps, ja que consisteix a fer rebotar la pelvis amunt i avall fent vibrar el cul. El seu origen es troba en les danses africanes, tot i que existeixen diferents varietats i estils de twerking arreu del món. Es va popularitzar a Nova Orleans durant la dècada dels 90 i l’alliberament sexual i l’oci en són els principis bàsics. Deixa’t de prejudicis i vine a sacsejar el cul!

La Marta Munyoz és ballarina i professora de dansa del ventre des del 2005. Ha format part del Ballet de dansa oriental Munique Neith i ha estat membre fundadora de la companyia Almasaim. Des del 2010, la Mònica treballa a l’Associació Cultural Lluna Roja d’Olot, fent classes de dansa del ventre a diferents nivells i organitzant-hi espectacles. A més, la Marta s’ha format amb la reina del twerking, la Kim Jordan. T’ajudarà a potenciar la teva sexualitat i la teva feminitat.

Activitats relacionades

DIBUIXAR CANÇONS
Octubre
Monogràfic del mes
INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!
MOVIMENT CONSCIENT I IMPROVISACIÓ
Acció i silenci
MOU-TE I BALLA!