EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

TWERKING - BOOTY DANCE

Alliberació i atreviment

Inscriu-te

Horari: Divendres de 17.15 a 18.30 h
Preu: 33 € al mes / 94 € al trimestre
Places: 8
Lloc: Aula 2

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Sí, sí, ho has llegit bé. Aquest any podràs aprendre a fer twerking al Centre Cívic de Porqueres. És el ball més popular i controvertit dels últims temps, ja que consisteix a fer rebotar la pelvis amunt i avall fent vibrar el cul. El seu origen es troba en les danses africanes, tot i que existeixen diferents varietats i estils de twerking arreu del món. Es va popularitzar a Nova Orleans durant la dècada dels 90 i l’alliberament sexual i l’oci en són els principis bàsics. Deixa’t de prejudicis i vine a sacsejar el cul!

La Marta Munyoz és ballarina i professora de dansa del ventre des del 2005. Ha format part del Ballet de dansa oriental Munique Neith i ha estat membre fundadora de la companyia Almasaim. Des del 2010, la Mònica treballa a l’Associació Cultural Lluna Roja d’Olot, fent classes de dansa del ventre a diferents nivells i organitzant-hi espectacles. A més, la Marta s’ha format amb la reina del twerking, la Kim Jordan. T’ajudarà a potenciar la teva sexualitat i la teva feminitat.

Activitats relacionades

DIBUIXAR CANÇONS
Octubre
Monogràfic del mes
INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!
MOVIMENT CONSCIENT I IMPROVISACIÓ
Acció i silenci
MOU-TE I BALLA!