SWING - LINDY HOP

Bon rotllo i estil

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 19.30 a 20.20 h - Iniciació
Dijous de 20.40 a 21.30 h - Intermedi

Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 20 per grup
Lloc: Sala polivalent

Cal que la inscripció en aquest taller es faci per parelles.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

El lindy-hop és un ball afroamericà que va néixer a Nova York durant la dècada dels 30, en plena era del swing i de les big bands. Què té d’especial? Doncs que és un ball social i, en aquella època, va contribuir a fomentar la igualtat entre blancs i negres. Tot i que es va perdre amb l’esclat de la Segona Guerra Mundial, es va recuperar als anys vuitanta i actualment viu una època d’esplendor. És un ball enèrgic, positiu i molt entretingut!

Ep! Hi haurà dos nivells:

- Iniciació: Aprendràs la tècnica bàsica d’aquest ball i els seus passos essencials, així podràs començar a participar en les ballades. No es requereix cap experiència prèvia.

- Intermedi: Aprendràs molts més passos i guanyaràs seguretat a la pista de ball. Necessites un mínim de 6-9 mesos d’experiència prèvia.

Swingats de l’Ala és una associació que es dedica a difondre la música swing i el lindy hop a Figueres i a l’Empordà. Aquesta gent no para! Segur que els coneixes o que els has vist alguna vegada, ja que organitzen cursos de tots els nivells i ballades obertes en places i carrers, acompanyats de concerts o de música enllaunada. Els balladors de swing en fan prou amb una mica de música per agafar una parella i començar a moure els peus... Si a tu et passa el mateix, tinguis el nivell que tinguis, apunta’t a aquest taller!

Activitats relacionades

PILATES
Actual
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T
TWERKING - BOOTY DANCE
Actual
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!
ANGLÈS
Actual
ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!