EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

SWING - LINDY HOP

Bon rotllo i estil

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 19.30 a 20.20 h - Iniciació
Dijous de 20.40 a 21.30 h - Intermedi

Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 20 per grup
Lloc: Sala polivalent

Cal que la inscripció en aquest taller es faci per parelles.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

El lindy-hop és un ball afroamericà que va néixer a Nova York durant la dècada dels 30, en plena era del swing i de les big bands. Què té d’especial? Doncs que és un ball social i, en aquella època, va contribuir a fomentar la igualtat entre blancs i negres. Tot i que es va perdre amb l’esclat de la Segona Guerra Mundial, es va recuperar als anys vuitanta i actualment viu una època d’esplendor. És un ball enèrgic, positiu i molt entretingut!

Ep! Hi haurà dos nivells:

- Iniciació: Aprendràs la tècnica bàsica d’aquest ball i els seus passos essencials, així podràs començar a participar en les ballades. No es requereix cap experiència prèvia.

- Intermedi: Aprendràs molts més passos i guanyaràs seguretat a la pista de ball. Necessites un mínim de 6-9 mesos d’experiència prèvia.

Swingats de l’Ala és una associació que es dedica a difondre la música swing i el lindy hop a Figueres i a l’Empordà. Aquesta gent no para! Segur que els coneixes o que els has vist alguna vegada, ja que organitzen cursos de tots els nivells i ballades obertes en places i carrers, acompanyats de concerts o de música enllaunada. Els balladors de swing en fan prou amb una mica de música per agafar una parella i començar a moure els peus... Si a tu et passa el mateix, tinguis el nivell que tinguis, apunta’t a aquest taller!

Activitats relacionades

ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!