EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

SWING - LINDY HOP

Bon rotllo i estil

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 19.30 a 20.20 h - Iniciació
Dijous de 20.40 a 21.30 h - Intermedi

Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 20 per grup
Lloc: Sala polivalent

Cal que la inscripció en aquest taller es faci per parelles.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

El lindy-hop és un ball afroamericà que va néixer a Nova York durant la dècada dels 30, en plena era del swing i de les big bands. Què té d’especial? Doncs que és un ball social i, en aquella època, va contribuir a fomentar la igualtat entre blancs i negres. Tot i que es va perdre amb l’esclat de la Segona Guerra Mundial, es va recuperar als anys vuitanta i actualment viu una època d’esplendor. És un ball enèrgic, positiu i molt entretingut!

Ep! Hi haurà dos nivells:

- Iniciació: Aprendràs la tècnica bàsica d’aquest ball i els seus passos essencials, així podràs començar a participar en les ballades. No es requereix cap experiència prèvia.

- Intermedi: Aprendràs molts més passos i guanyaràs seguretat a la pista de ball. Necessites un mínim de 6-9 mesos d’experiència prèvia.

Swingats de l’Ala és una associació que es dedica a difondre la música swing i el lindy hop a Figueres i a l’Empordà. Aquesta gent no para! Segur que els coneixes o que els has vist alguna vegada, ja que organitzen cursos de tots els nivells i ballades obertes en places i carrers, acompanyats de concerts o de música enllaunada. Els balladors de swing en fan prou amb una mica de música per agafar una parella i començar a moure els peus... Si a tu et passa el mateix, tinguis el nivell que tinguis, apunta’t a aquest taller!

Activitats relacionades

ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!