BALLS LLATINS

Passió i entrega

Inscriu-te

Horaris:
Dimecres de 20.30 h a 21.30 h – Salsa
Dimecres de 21.30 h a 22.30 h – Batchata
Preu: 20 € al mes / 57 € al trimestre
Places: 20 per grup
Lloc: Sala polivalent

Cal que la inscripció en aquest taller es faci per parelles.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Atreveix-te a treure el ballarí que portes dins i aprèn a ballar salsa cubana i bachata sensual. A través de l’escalfament inicial, aprendràs la tècnica i els passos bàsics d’aquests estils. També aprendràs a fer exercicis de body control, és a dir, exercicis per dominar el cos i aprendre a moure i dissociar-ne les diferents parts, així com diferents figures i passos. A més, al llarg de les classes, canviaràs de parella i treballaràs amb les altres persones del grup, ja que cada persona té necessitats i característiques diferents. T’hi animes?

La Beth Masoliver i en Sergi Martínez són parella i professors de balls llatins, balls com la bachata i la salsa. Aquesta parella porta el ritme a la sang! Fa molts anys que ballen junts i, tot i que toquen diferents estils, ja fa cinc anys que van decidir centrar-se i especialitzar-se únicament en els balls llatins amb la intenció d’arribar a ser grans ballarins i poder competir de manera professional. Podràs seguir-los el ritme?

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR