COUNTRY

Personalitat i desimboltura

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 21.30 a 22.30 h
Preu: 20 € al mes / 57 € al trimestre
Places: 20
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Sí, sí... Tothom et veu ballant el “No rompas más” de Coyote Dax cada festa major... Però saps que el country és molt més que això i que hi ha balls realment diferents i originals? En aquest taller ballaràs molt, aprendràs diferents coreografies, faràs exercici i, a més, treballaràs la memòria a l’hora de recordar els passos. El country està vivint una segona joventut i es balla arreu de les comarques gironines, per tant, vine a aprendre’n i així podràs posar-lo en pràctica!

La relació d’en Vicenç Moliner i la Cristina Tutusaus amb el Centre Cívic de Porqueres es remunta a l’any 2000, quan van començar a assistir a les classes de balls de saló i de country que s’hi impartien. Aviat van passar a ser el suport dels anteriors professors i ja fa sis anys que ho són ells. Són d’aquelles persones que encomanen energia positiva, ja ho veuràs!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR