Ara que fa un any que va començar el confinament i l'alerta sanitària, el Centre Cívic de Porqueres podrà recuperar parcialment l’activitat presencial.

L’Ajuntament de Porqueres ha fet un decret equiparant, de manera provisional, la sala polivalent de l’equipament com a instal·lació esportiva i així poder fer l’activitat d’esport escolar i les activitats dirigides de salut, seguint les restriccions actuals d’aforament i seguretat, en un espai on les condicions de ventilació són òptimes.

Això significa que alguns dels tallers anuals, es podran reprendre a partir del 15 de març, però en horaris excepcionals perquè només farem activitat a la Sala Polivalent del Cívic.

×

COUNTRY

Personalitat i desimboltura

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 21.40 a 22.30 h
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 20
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Sí, sí... Tothom et veu ballant el “No rompas más” de Coyote Dax cada festa major... Però saps que el country és molt més que això i que hi ha balls realment diferents i originals? En aquest taller ballaràs molt, aprendràs diferents coreografies, faràs exercici i, a més, treballaràs la memòria a l’hora de recordar els passos. El country està vivint una segona joventut i es balla arreu de les comarques gironines, per tant, vine a aprendre’n i així podràs posar-lo en pràctica!

La relació d’en Vicenç Moliner i la Cristina Tutusaus amb el Centre Cívic de Porqueres es remunta a l’any 2000, quan van començar a assistir a les classes de balls de saló i de country que s’hi impartien. Aviat van passar a ser el suport dels anteriors professors i ja fa sis anys que ho són ells. Són d’aquelles persones que encomanen energia positiva, ja ho veuràs!

Activitats relacionades

BALLS EN LÍNIA
Gaudi i marxa
MOU-TE I BALLA!
INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!