EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

COUNTRY

Personalitat i desimboltura

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 21.40 a 22.30 h
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 20
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Sí, sí... Tothom et veu ballant el “No rompas más” de Coyote Dax cada festa major... Però saps que el country és molt més que això i que hi ha balls realment diferents i originals? En aquest taller ballaràs molt, aprendràs diferents coreografies, faràs exercici i, a més, treballaràs la memòria a l’hora de recordar els passos. El country està vivint una segona joventut i es balla arreu de les comarques gironines, per tant, vine a aprendre’n i així podràs posar-lo en pràctica!

La relació d’en Vicenç Moliner i la Cristina Tutusaus amb el Centre Cívic de Porqueres es remunta a l’any 2000, quan van començar a assistir a les classes de balls de saló i de country que s’hi impartien. Aviat van passar a ser el suport dels anteriors professors i ja fa sis anys que ho són ells. Són d’aquelles persones que encomanen energia positiva, ja ho veuràs!

Activitats relacionades

BALLS EN LÍNIA
Gaudi i marxa
MOU-TE I BALLA!
INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!