EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

BALLS EN LÍNIA

Gaudi i marxa

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 20.30 a 21.20 h
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 20
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Què? “Ball en línia”? Sí, sí, ho has llegit bé! El ball en línia és una modalitat a través de la qual pots aprendre a ballar... Sense parella! Practicaràs els passos bàsics de manera individual partint de la variant dels tradicionals balls de saló, i també d’altres balls com el txa-txa-txa, el merengue, el vals, el tango, el mambo, la cúmbia... i molts més! Només necessites molta marxa i ganes d’aprendre.

La relació d’en Vicenç Moliner i la Cristina Tutusaus amb el Centre Cívic de Porqueres es remunta a l’any 2000, quan van començar a assistir a les classes de balls de saló i de country que s’hi impartien. Aviat van passar a ser el suport dels anteriors professors i ja fa sis anys que ho són ells. Són d’aquelles persones que encomanen energia positiva, ja ho veuràs!

Activitats relacionades

CATALÀ PER A CATALANOPARLANTS
B-E-N-V-I-N-G-U-T-S!
PARLA BÉ!
COUNTRY
Personalitat i desimboltura
MOU-TE I BALLA!
RESTAURACIÓ
Llençar o restaurar?
CREA!