Ara que fa un any que va començar el confinament i l'alerta sanitària, el Centre Cívic de Porqueres podrà recuperar parcialment l’activitat presencial.

L’Ajuntament de Porqueres ha fet un decret equiparant, de manera provisional, la sala polivalent de l’equipament com a instal·lació esportiva i així poder fer l’activitat d’esport escolar i les activitats dirigides de salut, seguint les restriccions actuals d’aforament i seguretat, en un espai on les condicions de ventilació són òptimes.

Això significa que alguns dels tallers anuals, es podran reprendre a partir del 15 de març, però en horaris excepcionals perquè només farem activitat a la Sala Polivalent del Cívic.

×

BALLS EN LÍNIA

Gaudi i marxa

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 20.30 a 21.20 h
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 20
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Què? “Ball en línia”? Sí, sí, ho has llegit bé! El ball en línia és una modalitat a través de la qual pots aprendre a ballar... Sense parella! Practicaràs els passos bàsics de manera individual partint de la variant dels tradicionals balls de saló, i també d’altres balls com el txa-txa-txa, el merengue, el vals, el tango, el mambo, la cúmbia... i molts més! Només necessites molta marxa i ganes d’aprendre.

La relació d’en Vicenç Moliner i la Cristina Tutusaus amb el Centre Cívic de Porqueres es remunta a l’any 2000, quan van començar a assistir a les classes de balls de saló i de country que s’hi impartien. Aviat van passar a ser el suport dels anteriors professors i ja fa sis anys que ho són ells. Són d’aquelles persones que encomanen energia positiva, ja ho veuràs!

Activitats relacionades

CATALÀ PER A CATALANOPARLANTS
B-E-N-V-I-N-G-U-T-S!
PARLA BÉ!
COUNTRY
Personalitat i desimboltura
MOU-TE I BALLA!
RESTAURACIÓ
Llençar o restaurar?
CREA!