EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

FITDANCE

Ball i potència

Inscriu-te

Horari: Dimecres de 19.30 a 20.50 h
Preu: 27 € al mes / 77 € al trimestre
Places: 14
Lloc: Aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

No t’agrada prou fer màquines en un gimnàs per posar-te en forma? No et fa falta, donant-ho tot a les classes de Fit Dance en faràs de sobres! Ballar genera grans beneficis: corregeix males postures, enforteix i tonifica els músculs, millora l’estat d’ànim, ajuda a renovar energies, genera confiança en un mateix i fa que et diverteixis. Tot són avantatges que faran que la teva salut, imatge i benestar millorin. Terapèutic, no? Vine a moure l’esquelet!

El bloc de Fit Dance consta d’una primera part amb coreografies fàcils i divertides per escalfar i apujar el to cardiovascular amb cançons conegudes i alegres (temazos, sí!). En la segona part, faràs exercicis també amb música, amb els quals treballaràs les diferents parts del cos. Després una mica de baixada i acabaràs la sessió amb estiraments. Què et sembla? Genial, no?

Coreògrafa i instructora de danses urbanes, la Betty Alcayde es va formar a Barcelona i a Los Ángeles. Actualment, és instructora de bodytrainer i directora tècnica d’esports per la Generalitat de Catalunya. Fa molt temps que està vinculada al Centre Cívic, on ofereix classes de hip-hop i, des de fa uns anys, també de Tot Dance. Busca gent amb moltes ganes de passar-ho bé.

Activitats relacionades

SWING - LINDY HOP
Bon rotllo i estil
MOU-TE I BALLA!
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!