FITDANCE

Ball i potència

Inscriu-te

Horari: Dimecres de 19.30 a 20.50 h
Preu: 27 € al mes / 77 € al trimestre
Places: 14
Lloc: Aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

No t’agrada prou fer màquines en un gimnàs per posar-te en forma? No et fa falta, donant-ho tot a les classes de Fit Dance en faràs de sobres! Ballar genera grans beneficis: corregeix males postures, enforteix i tonifica els músculs, millora l’estat d’ànim, ajuda a renovar energies, genera confiança en un mateix i fa que et diverteixis. Tot són avantatges que faran que la teva salut, imatge i benestar millorin. Terapèutic, no? Vine a moure l’esquelet!

El bloc de Fit Dance consta d’una primera part amb coreografies fàcils i divertides per escalfar i apujar el to cardiovascular amb cançons conegudes i alegres (temazos, sí!). En la segona part, faràs exercicis també amb música, amb els quals treballaràs les diferents parts del cos. Després una mica de baixada i acabaràs la sessió amb estiraments. Què et sembla? Genial, no?

Coreògrafa i instructora de danses urbanes, la Betty Alcayde es va formar a Barcelona i a Los Ángeles. Actualment, és instructora de bodytrainer i directora tècnica d’esports per la Generalitat de Catalunya. Fa molt temps que està vinculada al Centre Cívic, on ofereix classes de hip-hop i, des de fa uns anys, també de Tot Dance. Busca gent amb moltes ganes de passar-ho bé.

Activitats relacionades

SWING - LINDY HOP
Actual
SWING - LINDY HOP
Bon rotllo i estil
MOU-TE I BALLA!
TWERKING - BOOTY DANCE
Actual
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!