EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

FITDANCE

Ball i potència

Inscriu-te

Horari: Dimecres de 19.30 a 20.50 h
Preu: 27 € al mes / 77 € al trimestre
Places: 14
Lloc: Aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

No t’agrada prou fer màquines en un gimnàs per posar-te en forma? No et fa falta, donant-ho tot a les classes de Fit Dance en faràs de sobres! Ballar genera grans beneficis: corregeix males postures, enforteix i tonifica els músculs, millora l’estat d’ànim, ajuda a renovar energies, genera confiança en un mateix i fa que et diverteixis. Tot són avantatges que faran que la teva salut, imatge i benestar millorin. Terapèutic, no? Vine a moure l’esquelet!

El bloc de Fit Dance consta d’una primera part amb coreografies fàcils i divertides per escalfar i apujar el to cardiovascular amb cançons conegudes i alegres (temazos, sí!). En la segona part, faràs exercicis també amb música, amb els quals treballaràs les diferents parts del cos. Després una mica de baixada i acabaràs la sessió amb estiraments. Què et sembla? Genial, no?

Coreògrafa i instructora de danses urbanes, la Betty Alcayde es va formar a Barcelona i a Los Ángeles. Actualment, és instructora de bodytrainer i directora tècnica d’esports per la Generalitat de Catalunya. Fa molt temps que està vinculada al Centre Cívic, on ofereix classes de hip-hop i, des de fa uns anys, també de Tot Dance. Busca gent amb moltes ganes de passar-ho bé.

Activitats relacionades

SWING - LINDY HOP
Bon rotllo i estil
MOU-TE I BALLA!
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!