ALFABETITZACIÓ DIGITAL

Innovació i TIC

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horaris:
Dijous de 17 a 18.15 h - De 6 a 9 anys
Dijous de 18.15 a 19.30 h - De 10 a 12 anys
Preu: 35 € al mes
Places: 8
Aules: Aula 3

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Si cada vegada que el teu fill et pregunta alguna cosa de l’ordinador, tu has de consultar un tutorial... Malament rai! Apunta’l a aquest curs. Li donaran les eines informàtiques que necessita per adquirir habilitats per al seu desenvolupament tecnològic i l’ajudaran a dominar la informàtica de forma conscient i productiva. Adquirirà coneixements de mecanografia, computació bàsica, navegació adequada per internet, organització i manteniment del PC i li donaran recursos que li seran de gran utilitat per al seu desenvolupament i creixement com a alumne. Sona bé, no?

L’espai_TIC és un centre d’educació tecnològica que compta amb un equip de professionals de la docència amb ganes de fer arribar els seus coneixements tecnològics als infants, adolescents, adults i gent gran. En Xavi Palomares Rodríguez n’és el cofundador i la persona que impartirà aquest curs. És graduat en Història i està cursant el Màster en Formació del Professorat d’ESO i Batxillerat. A més, ha treballat com a formador i dinamitzador d’informàtica en Casals i Centres Cívics, així com en empreses distingides de la província. Tecnologia i educació en un sol clic!

Pots descobrir més informació a: www.espaitic.cat / www.instagram.com/espai_tic

Activitats relacionades

STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!