EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

CÍVIC SALUT - IOGA

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia de l’1 de febrer al 26 de març.
Preu: 20 €

Aquestes classes han estat enregistrades durant l'aturada d'activitats presencials al Centre Cívic. Les posem a la vostra disposició a un preu molt econòmic perquè pugueu fer salut a casa!

Què inclou el curs?

  • Vuit vídeos - classe.
  • Seguiment i consultes a través del correu electrònic.
  • Un exercici extra per treballar un aspecte concret de la disciplina.

Com farem les classes?

Cada setmana rebreu un vídeo amb una classe d’entre 30 i 40 minuts.

Requisits i materials necessaris

Una màrfega i un dispositiu electrònic (mòbil, ordinador, tauleta electrònica…) per poder seguir la classe.

 

Amb Raül Carracelas, el nostre professor de Ioga.

Inspira, expira, inspira... En les classes de ioga, aptes per a tothom, faràs consciència del moment present, desenvoluparàs actituds i patrons mentals positius que t’ajudaran a estar millor durant el teu dia a dia. La millora de la flexibilitat i de l’estat d’ànim, la reeducació postural i l’alliberament de l’estrès. Ah, i també ens aporta eines per tal de desenvolupar el nostre màxim potencial, tant físic com mental.

Professor
En Ra —Raül Carracelas— fa 15 anys que coneix aquesta disciplina. Després d’assistir a classes i de practicar pel seu compte, va decidir viatjar a l’Índia, on va aprofundir en la pràctica del ioga. A més d’altres experiències en cursos de meditació i budisme, allà també va dur-hi a terme la formació per a professors de ioga. Des de llavors, ha continuat formant-se i treballant en diversos llocs del món per poder compartir els seus coneixements amb nosaltres.

Pots seguir la seva feina a Instagram: @ioga.banyoles

Activitats relacionades

CÍVIC SALUT - GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA
Tallers en línia
Tallers en línia
CÍVIC SALUT - PILATES
Tallers en línia
Tallers en línia
VINYASA YOGA IN ENGLISH amb Alby Glaister
Tallers en línia
Tallers en línia