Mesures de prevenció de la COVID-19 ×

VIURE CONSCIENTMENT. MÉS ENLLÀ DEL RESIDU ZERO

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia del 26 d’octubre al 18 de desembre.
Preu: 30 €

Què inclou el curs?

Sessió inaugural del taller-experiment. Qui som i què farem?
Sis projectes + sis vídeos explicatius + material necessari per a cada projecte.
Recomanacions de documentals, plataformes interessants, projectes, webs, referents, etc. Assessorament i acompanyament en línia.
Grup de WhatsApp on compartir i debatre.

Com farem les classes?

Es farà una primera sessió telemàtica a través de videoconferència per conèixer-nos, parlar de com serà el transcurs del taller i explicar per què hem decidit embarcar-nos-hi.
El taller durarà vuit setmanes de consciència en les quals s’aniran tractant els diferents temes i àmbits de forma experimental. A l'inici de cada setmana o cada dues setmanes, segons la duració de cada petit projecte, rebràs un vídeo explicatiu i les fitxes necessàries per treballar-hi.
Estarem en contacte i acompanyats per via telemàtica durant tot el procés.

A més, obrirem un grup de WhatsApp que crearem de tots els participants del curs, on podrem compartir els nostres dubtes, les nostres experiències, troballes, etc.

Requisits i materials necessaris:

Ens cal un ordinador, telèfon o tauleta, per poder seguir els vídeos telemàticament i sobretot ganes i motivació per realitzar canvis reals a les nostres vides.

La situació actual en què ens trobem està donant espai per a la reflexió, tan necessària en moments de canvi. Ens porta a plantejar-nos com estem vivint i si volem seguir vivint així. ¿És aquest el model econòmic que volem? ¿Volem viure desconnectats de la natura? ¿Córrer tot el dia i viure estressats? ¿Veure els nostres rius i mars bruts?

Si t’has fet aquestes preguntes, aquest taller és per a tu i per a persones que tinguin ganes de fer canvis reals, que s'hagin cansat de viure sense pensar en l'impacte que tenen totes i cadascuna de les seves decisions. Iniciarem junts aquest camí tan bonic cap a la consciència.

Viure conscientment és un camí compromès, actiu, llarg i emocionant i quan el trobes, no entens que hi pugui haver un altre camí possible.

Sostenibilitat. Consum conscient. Residu zero.

Professora:
Sóc la Luz Sturm. Tot i no haver-m'hi dedicat professionalment, m'agrada fer una mica de tot: crear, cosir, cuinar, recol·lectar... M'agrada viure envoltada de natura, de persones boniques i de bon menjar.

La Luz és inquieta, apassionada i compromesa amb els seus valors. Els seus pares, fundadors d'una distribuïdora de productes "ecològics", li van transmetre la creença de passar per aquesta vida cuidant d'ella mateixa, tot respectant la Terra.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR