Mesures de prevenció de la COVID-19 ×

FOTOGRAFIA. RETRAT I FAMÍLIA

Tallers en línia

Inscriu-t'hi!

Formació en línia del 26 d’octubre al 18 de desembre.
Preu: 40 €

Què inclou el curs?

Sessió inaugural del taller.
Quatre vídeos tutorials sobre cada tema abordat durant el curs.
Quatre classes en línia per resoldre dubtes (s’enregistraran per a la gent que no hi pugui assistir).
Quatre vídeos tutorials d’anàlisis del treball per als alumnes.
Enllaços d’interès (films, vídeos, fotògrafs).
Sessió de final de curs, anàlisis dels millors treballs.

Com farem les classes?

Al llarg d’aquestes vuit setmanes, es tractaran quatre eixos: fills/nens, avis/persones majors, autoretrat i família/grup.
Cada eix durarà dues setmanes i per cada un es funcionarà de la manera següent:
Dia 1: Rebràs un vídeo tutorial + enllaços i material recomanat + proposta de treball per començar realitzar els teus propis retrats.
Dia 7: Farem una videoconferència* per aclarir els dubtes que sorgeixin al produir.
Dia 14: Lliurament de les fotografies realitzades. Utilitzarem el Drive de Google per tal que cadascú pugui penjar els seus treballs.
Rebràs la valoració i feedback de les fotografies entregades a través d’un vídeo.
(*Les persones que no puguin assistir a la videoconferència podreu enviar les vostres preguntes i dubtes per tal que puguin ser incloses en el vídeo que serà enregistrat i estarà a la vostra disposició).

Requisits i materials necessaris:

Aquest taller va dirigit tant a tots aquells que ja tenen coneixements bàsics de fotografia com a tots aquells aficionats de més nivell que volen perfeccionar-se en aquest gènere.
Cal tenir una càmera fotogràfica i moltes ganes de produir!

Des de l’àlbum de família, passant per les fotografies que portem a la cartera o a la pantalla del mòbil, fins a les imatges que poblen les xarxes socials: el retrat fotogràfic forma part de les nostres vides quotidianes des dels inicis de la fotografia. Explorat per grans noms de la fotografia i per cadascú de nosaltres, aquest gènere ens continua fascinant malgrat ser un dels més explorats.

¿Com fotografio i ensenyo les persones que formen part del meu cercle més íntim? ¿Retrataré els meus pares de la mateixa manera que els meus fills? ¿Serà una fotografia posada? O al contrari, ¿serà un moment espontani captat? ¿En blanc i negre o en color?

En aquest taller treballaràs tots aquests temes i aprofundiràs en nocions com ara el llenguatge corporal, la il·luminació, la mirada, la composició, etc. Els posaràs en pràctica amb la teva pròpia família o grup d'amics.

Frederic Lebail va estudiar Art du Spectacle, branca de Fotografia, a la Facultat d'Art, Universitat Lió II (Lió, França) i es va especialitzar en tècniques fotogràfiques de revelatge a la Photograf School of Camden Town (Londres). També té experiència en la docència, ja que durant uns anys va ser professor a l'Escola Municipal d’Art de Girona i en el seu propi Taller/Escola. Treballa com a freelance des del 1998 per a diferents marques i institucions tals com la ciutat de Lió, Seb, Editor Hòlding Combier, Ministeri d'Agricultura i Pesca, i també treballa amb diverses agències de publicitat a Lió, Madrid i Barcelona. Combina totes aquestes activitats amb la docència i els seus treballs personals i ha realitzat diverses exposicions a França i Espanya.

Pots veure el seu treball a www.fredericlebail.com/

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR