EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

DIBUIXAR CANÇONS

Octubre

DURADA:  3 h de formació

Inscriu-te

Divendres 23 d’octubre de 18 a 21h
Preu: 20 €

Es requereix un mínim de vuit participants.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

"Dibuixar cançons" és un taller on partim de la música com a principal font d'inspiració per als nostres dibuixos. A través de diferents exercicis curts aprendrem a trobar la creativitat que portem dins i traslladarem a sobre el paper les emocions i històries que ens suggereixen les cançons. En els últims anys el taller ha evolucionat, agafant una perspectiva feminista a l'hora d'escollir i analitzar les lletres de les cançons, fent de l'activitat un espai de trobada i debat entre diferents persones interessades pel dibuix, la música i el feminisme. No cal tenir un nivell alt de dibuix, ni material professional, ni experiència; aquesta és una oportunitat per gaudir del dibuix com a mitjà d'expressió, aprendre alguns trucs i alliberar-nos creativament.

A càrrec de Marta Bellvehí (Girona), il·lustradora i dissenyadora gràfica. La seva obra està molt lligada al món de la cultura, ha treballat per a diferents editorials, ha il·lustrat cartells de festivals de música i ha col·laborat amb espectacles artístics. Defensa a través dels seus dibuixos la lluita feminista i molts dels seus últims treballs tracten el tema de la violència masclista. Des del 2015 imparteix el taller "Dibuixar cançons" arran de la seva col·laboració amb la revista de música catalana Enderrock.