Mesures de prevenció de la COVID-19 ×

DIBUIXAR CANÇONS

Octubre

DURADA:  3 h de formació

Inscriu-te

Divendres 23 d’octubre de 18 a 21h
Preu: 20 €

Es requereix un mínim de vuit participants.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

"Dibuixar cançons" és un taller on partim de la música com a principal font d'inspiració per als nostres dibuixos. A través de diferents exercicis curts aprendrem a trobar la creativitat que portem dins i traslladarem a sobre el paper les emocions i històries que ens suggereixen les cançons. En els últims anys el taller ha evolucionat, agafant una perspectiva feminista a l'hora d'escollir i analitzar les lletres de les cançons, fent de l'activitat un espai de trobada i debat entre diferents persones interessades pel dibuix, la música i el feminisme. No cal tenir un nivell alt de dibuix, ni material professional, ni experiència; aquesta és una oportunitat per gaudir del dibuix com a mitjà d'expressió, aprendre alguns trucs i alliberar-nos creativament.

A càrrec de Marta Bellvehí (Girona), il·lustradora i dissenyadora gràfica. La seva obra està molt lligada al món de la cultura, ha treballat per a diferents editorials, ha il·lustrat cartells de festivals de música i ha col·laborat amb espectacles artístics. Defensa a través dels seus dibuixos la lluita feminista i molts dels seus últims treballs tracten el tema de la violència masclista. Des del 2015 imparteix el taller "Dibuixar cançons" arran de la seva col·laboració amb la revista de música catalana Enderrock.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR