EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

DIBUIXAR CANÇONS

Octubre

DURADA:  3 h de formació

Inscriu-te

Divendres 23 d’octubre de 18 a 21h
Preu: 20 €

Es requereix un mínim de vuit participants.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

"Dibuixar cançons" és un taller on partim de la música com a principal font d'inspiració per als nostres dibuixos. A través de diferents exercicis curts aprendrem a trobar la creativitat que portem dins i traslladarem a sobre el paper les emocions i històries que ens suggereixen les cançons. En els últims anys el taller ha evolucionat, agafant una perspectiva feminista a l'hora d'escollir i analitzar les lletres de les cançons, fent de l'activitat un espai de trobada i debat entre diferents persones interessades pel dibuix, la música i el feminisme. No cal tenir un nivell alt de dibuix, ni material professional, ni experiència; aquesta és una oportunitat per gaudir del dibuix com a mitjà d'expressió, aprendre alguns trucs i alliberar-nos creativament.

A càrrec de Marta Bellvehí (Girona), il·lustradora i dissenyadora gràfica. La seva obra està molt lligada al món de la cultura, ha treballat per a diferents editorials, ha il·lustrat cartells de festivals de música i ha col·laborat amb espectacles artístics. Defensa a través dels seus dibuixos la lluita feminista i molts dels seus últims treballs tracten el tema de la violència masclista. Des del 2015 imparteix el taller "Dibuixar cançons" arran de la seva col·laboració amb la revista de música catalana Enderrock.