PRESENTACIÓ DE LA 5A EDICIÓ DE RERE EL TELÓ · VIU LA CULTURA DE PROP!

09/12/2019

El Centre Cívic de Porqueres presenta la programació d’arts en viu de la cinquena edició de RERE EL TELÓ sota el lema “Viu la cultura de prop” reivindicant-se com un espai de difusió cultural singular i de proximitat. 

El teatre d’objectes de Xavier Bobés amb “Cosas que se olvidan fácilmente”, i la primera actuació a comarques gironines de Maria Rodés amb el seu nou projecte “Lilith” eren l’avançament d’una temporada que ens esperava grans propostes artístiques, i que ja podem desgranar.

 

Rere el teló és la programació d’arts en viu del Centre Cívic de Porqueres per als mesos de gener a maig per aquest 2020. Una proposta cultural amb produccions de petit format, escollides amb cura perquè siguin representades en un espai singular, rere el teló de l’escenari del Cívic, on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic, sense distàncies, de tu a tu. Enguany arribem a la cinquena edició d’una proposta cultural que busca crear un espai d’exhibició des de la proximitat, on els artistes se sentin a gust i el públic també se senti especial per viure una experiència única i personal. Un espai escènic que, per la seva singularitat, es diferencia de l’oferta cultural de la comarca i la complementa, tot proporcionant nous espais d’accés a la cultura per a la ciutadania.

La cinquena edició de Rere el teló es va presentar, un cop més en la marc de la Fira d’Hivern de Porqueres, amb un espectacle de circ contemporani, FLOU PAPGAYO l’últim muntatge de la Cia. Mumusic Circus, amb una proposta que combina el circ, la dansa i la música on el públic es situa al voltant d’un escenari circular perquè pugui gaudir i viure la cultura de prop.

Què trobareu Rere el teló? Descobreix la programació clicant aquí

Actualitat