EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

SUSPENSIÓ DE LA PRESENCIALITAT EN L'ACTIVITAT DEL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES

20/10/2020

El dilluns 19 d'octubre el PROCICAT ha aprovat una resolució amb noves mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya amb l'objectiu de minimitzar tant com es pugui el risc de transmissió comunitària.

Aquestes noves mesures impliquen la suspensió de les activitats cíviques i comunitàries grupals –com, per exemple, tallers, xerrades, cursos o activitats similars en equipaments cívics- que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics sense que impliqui la presencialitat dels participants.

Seguint aquesta resolució aturarem l'activitat presencial* del Centre Cívic de Porqueres durant quinze dies.

*Queden exemptes d'aquestes mesures les activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars). Per tant, els tallers infantils i juvenils seguiran la seva activitat amb normalitat però els tallers familiars queden suspesos durant quinze dies.

Tanmateix, el Centre Cívic de Porqueres continuarà amb l'activitat en línia en aquells tallers que la formació digital es pugui garantir. Tot l'alumnat que està matriculat en algun taller anual al Cívic rebrà un comunicat per correu electrònic on l'informarem de si hi ha possibilitat de fer classes virtuals i com ho farem. També especificarem com afecta les quotes del curs aquesta aturada presencial.

Per altra banda, l'oferta formativa del Cívic pel curs 2020-21 ja contemplava una proposta de tallers en línia que s'inicia justament la setmana del 26 d'octubre. Per alguns tallers encara hi ha places disponibles. Consulta l'oferta de Tallers en línia clicant aquí.

Porqueres, 20 d'octubre del 2020

Actualitat