EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

MESURES DE PREVENCIÓ DE LA COVID-19

Mesures de prevenció de la COVID-19
Mesures de prevenció de la COVID-19

22/09/2020

Mesures de prevenció de la COVID-19 al Centre Cívic de Porqueres pel curs 2020-21.

Aquesta setmana han començat les classes de la majoria dels tallers anuals del Centre Cívic de Porqueres amb l'aplicació de les mesures de prevenció de la COVID-19. Aquestes mesures es detallen a l'enllaç que podeu trobar al final de la notícia. 

Si ets alumne d'algun dels nostres tallers, hauràs rebut un correu amb totes les mesures que hem d'apotar. Recorda que has de complir les mesures de seguretat abans, durant i després de venir al Cívic!

Durant aquests dies estem posant a punt el Cívic perquè totes les mesures que hem planificat es puguin a dur a terme amb garanties i per fer-ho més visual hem preparat aquesta infografia que trobareu a cada aula i espais estratègics del Cívic. 

Recordeu que recomanem que la majoria dels tràmits o consultes sobre els tallers les feu de manera telemàtica per evitar aglomeracions a l'entrada i així poder vetllar pel bon funcionament dels protocols.

Podeu consultar totes les mesures adoptades en aquest enllaç: Mesures de prevenció de la COVID-19

 

Actualitat