EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

ARRIBEN ELS MONOGRÀFICS!

16/09/2020

La millor opció per als tastaolletes!

Ei! Per si no n’has tingut prou amb la programació dels Tallers anuals, t’hem preparat un monogràfic per a cada mes del curs.

Aquesta programació de monogràfics vol ser un tastet formatiu i un primer contacte amb propostes ben diverses. Per què? Perquè sabem que ets una ment inquieta i que ets un veritable tastaolletes del Cívic.

Aquest trimestre t'oferim l'oportunitat d'iniciar-te en aquests tres àmbits. T'ho perdràs?

Octubre
DIBUIXAR CANÇONS
A càrrec de Marta Bellvehí
A través de diferents exercicis curts aprendrem a trobar la creativitat que portem dins i traslladarem a sobre el paper les emocions i històries que ens suggereixen les cançons. 

Novembre
GLOSA - CANÇÓ IMPROVISADA
A càrrec de la Margarida Joanmiquel (“Meg”) i en David de la Higuera
En aquest monogràfic aprendrem les diferents melodies que s’utilitzen per improvisar en català, ens farem conscients de la rima i la mètrica i també treballarem l’enginy o la idea a l’hora d’expressar-nos. 

Desembre
SERIGRAFIA CASOLANA
A càrrec de David Casals
En aquest taller aprendrem tot allò necessari per a realitzar estampacions sobre samarretes, bosses o paper. 

Pots consultar tota la informació, preus i horaris dels monogràfics aquí.

Actualitat