EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

TORNA AL CÍVIC!

28/08/2020

Un any més, setembre i Cívic es transformen en sinònims! Torna l’oferta del Cívic amb una programació molt variada per ajudar-te a iniciar un curs de noves aficions, nous aprenentatges i molta diversió! T’estem esperant, torna al Cívic!

L’activitat formativa principal del Cívic són els tallers anuals, pensats perquè et cuidis, creïs, ballis, aprenguis noves llengües i ho facis de la manera més divertida i amb el millor professorat!

Trenta-quatre tallers diferents, amb un total de quaranta-set grups/classe, més de sis-centes places i un equip de més de trenta professionals perquè descobreixis nous horitzons.

EL CÍVIC APOSTA PER LES FAMÍLIES
Volem que passis bones estones en família, per això, aquest curs, apostem amb força per tres tallers pensats expressament per a famílies amb criatures d’entre tres i sis anys: ioga, art i reciclatge i música i moviment. No t’ho pensis més i gaudeix fent una activitat amb els més petits de casa!

TALLERS EN LÍNIA I MONOGRÀFICS
L’oferta de formació del Cívic es completa amb els monogràfics i la novetat d’aquest curs: els tallers en línia.

Un monogràfic per a cada mes del curs
La programació de monogràfics vol ser un tastet formatiu i un primer contacte amb propostes ben diverses. Cada mes del curs, a partir d’octubre, oferirem un monogràfic diferent. Si ets una ment inquieta i t’agrada descobrir noves aficions, els monogràfics estan fets per a tu!

Tallers en línia
El Cívic s’adapta als nous temps i a la nova normalitat amb la incorporació a l’oferta formativa dels tallers en línia. Vols realitzar un taller amb els professionals més influents i fer-ho des de casa i al teu ritme? Amb els tallers en línia se t’obrirà un nou món de possibilitats!

La programació  i la data d'obertura d'inscripcions pels monogràfics i els tallers en línia es donarà a conèixer més endavant.

LLUITEM CONTRA EL VIRUS!
El Cívic s’ha adaptat per complir totes les mesures higièniques i de distanciament per proporcionar el servei més segur per als usuaris. Per aquest motiu, entre moltes altres mesures, les inscripcions seran exclusivament en línia i la revista amb tota l’oferta de tallers serà només digital. Els horaris i les ràtios d’alguns tallers també es veuran afectats i alguns tallers tindran una versió virtual (a més de la presencial) perquè qui vulgui els pugui fer des de casa.

INSCRIPCIONS
El període d’inscripcions de la programació formativa anual pel curs 2020-21 del Centre Cívic de Porqueres s’obrirà el dimarts 1 de setembre a les 17 h. Les inscripcions es faran en línia a www.centrecivicporqueres.cat. Al web també hi podràs consultar la informació detallada dels tallers anuals (horaris, preus i grups) a partir d'aquest mateix dia.

 

Actualitat