EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

TALLERS EN LÍNIA - VALORACIÓ ALUMNAT

09/06/2020

Els tallers en línia es van crear amb la intenció d'oferir una alternativa a la impossibilitat de realitzar els tallers presencials de l'últim trimestre al Centre Cívic de Porqueres. Vam proposar vint tallers dels quals tretze s'han dut a terme amb un total de 150 alumnes.

Després de més de dos mesos de tallers en línia i un cop finalitzada la formació, els alumnes han valorat durant quinze dies la qualitat del servei.

 

Aquestes dades s’han extret de les valoracions dels 73 alumnes (gairebé el 50% dels alumnes) que han participat en l’enquesta.

Entre les dades volem destacar molt positivament el seguiment de les classes en línia: el 87.6% de l'alumnat ha realitzat el 75% o més de les classes. Que el 91.8% de l'alumnat troba just el preu del taller i valora positivament els materials proporcionats pels professors. I que el 83.6% valora amb la puntuació màxima l’atenció del professor.

La dada que ens fa més contents és que el 94.6% de l'alumnat valora l'experiència amb un 4 o més (sobre 5). Això, sumat a les propostes de tallers que ens han fet arribar, ens dona forces per proposar en un futur iniciatives en línia semblants.

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer del Cívic un espai millor!

Pots consultar totes les dades de la valoració a l'enllaç:

 https://www.centrecivicporqueres.cat/baixades/resumvaloraciortallersenlirnia.pdf

Actualitat