EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

DOS MESOS DE FORMACIÓ EN LÍNIA

27/05/2020

Ja fa gairebé dos mesos que els nostres alumnes s'estan formant amb els tallers en línia.

Els cent quaranta alumnes repartits entre els tretze tallers en línia que realitza el Cívic, han fet un esforç d'adaptació a la nova rutina, ajustant els espais de casa seva per poder realitzar els tallers.

Hi ha qui ha fet els exercicis proposats pels professors en un racó del menjador, a la terrassa o improvisant un estudi però res no ha aturat les ganes d'aprendre dels nostres alumnes!

Aquesta setmana s'ha iniciat l'enquesta de valoració dels tallers en línia i els resultats estan sent excel·lents: un èxit de valoració tant d'alumnes com de professors.

Abans no s'acabi el curs, volíem ensenyar-vos unes quantes imatges de com s'han adaptat l'espai a casa per poder realitzar els tallers!

Actualitat