• 1
  • 2

TALLER DE GRAVAT - MONOTIP

 

TALLERS OUT CÍVIC - tardor

Ei! No et pensis que has de ser un artistàs per fer aquest taller o tenir coneixements previs de gravat! En aquest taller aprendràs una tècnica associada al gravat que consisteix en la intervenció pictòrica sobre una planxa directament amb tintes. D’aquesta manera es forma una imatge que posteriorment estamparàs sobre paper amb l’ajut d’un tòrcul o bé manualment!

Com que no has entès res? Doncs que crearàs unes peces de gran força i amb característiques particulars de la monotípia. A més, el monotip és una tècnica en constant evolució i amb una àmplia gamma de resultats expressius així que treballaràs amb altres tècniques com el traç directe, el col•lage, plantilles, transferències... Que serà una immersió creativa total!

I el més important, tot aquesta jornada creativa estarà guiada pel mestratge d’en Sebi Subirós, amb el qual podrem compartir experiències artístiques i conèixer amb més detall el seu treball.

Taller: Lupusgràfic de Sarrià de Ter • www.lupusgrafic.cat

Artesà: Sebi Subirós

Data: Dissabte 17 de novembre

Horari: De 10 a 14h i de 16 a 19h • (7 hores de formació)

Preu: 50€ / Material inclòs

Inscripcions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb l'assumpte "Sóc un tastaolletes"

TO1

En aquesta nova trobada d’etnobotànica aprendrem elaborar cosmètica natural amb els productes que tenim al rebost i les plantes del jardí de casa.

Vine a compartir el teu coneixement i aprendre de les experiències de la resta del grup.

 

Organitza: Flora Catalana del Pla de l’Estany.

Propers esdeveniments

Instagram

 

Facebook