• 1

TALLER DE CUITES EXPERIMENTALS

 

TALLER

Ceramista:

Roser Raluy

Enguany des del taller de ceràmica ens hem proposat “fer experiments”. Hem elaborat peces barrejant-hi matèria orgànica, hem fabricat nous esmalts i ara volem fer unes cuites experimentals fent un forn de paper i un munt de serradures. Les cuites son sempre una part important del procés ceràmic i en aquests cas hi intervenim directament durant la cocció.

Utilitzarem peces brunyides, sals i òxids que barrejats amb les flames abraçaran les peces donant-li efectes subtils i especials. Aquest forn es construirà el mateix dissabte i courem les peces que hem preparat al taller i que els participants decorareu durant la matinal de la jornada. A partir del migdia els forns ja estaran en marxa i serà el moment de gaudir d’un bon “àpat de pedra” dedicat a la ceràmica. Tothom que vingui pot portar un plat (sobretot aquest ha de ser de ceràmica!) per compartir i entre tots farem un gran banquet. Des de l’organització posem la beguda. Recordeu a portar got i coberts.

Horari: Dissabte 28 d'abril de 9 a 18h

Preu: 5€

 

Inscripció a TALLER DE CUITES EXPERIMENTALS

Dades usuari
Inscripcions I pagaments

PROCEDIMENT A SEGUIR PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ:

Un cop rebuda la inscripció us comunicarem la disponibilitat de places al taller mitjançant correu electrònic.

El pagament es farà el mateix dia del taller en metàl·lic.

Notificacions

Vols rebre notificacions i/o informacions d’activitats del centre?

 

cuites experimentals

En aquesta nova trobada d’etnobotànica aprendrem elaborar cosmètica natural amb els productes que tenim al rebost i les plantes del jardí de casa.

Vine a compartir el teu coneixement i aprendre de les experiències de la resta del grup.

 

Organitza: Flora Catalana del Pla de l’Estany.

Propers esdeveniments

Instagram

Facebook