Morgat Morgat

Morgat Morgat tanca l’adolescència

Finalitzat
Dissabte 28 de novembre | 20:00 h

 

5 edició · Rere el teló 2020.

Viu la cultura de prop!

Segueix-nos a Instagram: @rere_el_telo

Potser perquè fa més de vint anys que es coneixen, la química de Morgat Morgat és una fórmula eficaç com la de la Coca-Cola.

Potser per això cada concert del grup és viscut amb la certesa que correran a la recerca de l’expressió i l’emoció més pura, amb naturalitat i amb poques concessions. Una música, la seva, a voltes delicada, d’altres èpica o huracanada i explicada amb lletres intemporals, autobiogràfiques o críptiques que fan de cada lectura i de cada concert una experiència única.

Quatre anys després de l’edició del seu primer disc, el grup ha presentat durant aquest darrer any les noves cançons del seu nou treball, Orgull Adolescent, que ha suposat un salt endavant del grup cap a noves textures sòniques, obtingudes a partir d’un treball d’orfebreria que ha servit al grup per pensar millor les cançons, per tal de treure’n tot el que sobrava i permetre un diàleg més musical, polit i educat.

Amb aquest concert, el grup tancarà la presentació del disc, i per això ha pensat un concert ple de sorpreses; per fer foc nou i encarar els nous reptes que tenen al davant.

  • Última actuació de la gira Orgull Adolescent

Fitxa artística:

Veu i guitarra: Jordi Torrent /  Baix: Lluís Busquets / Bateria: Ramon Prats / Guitarra: Xavi Teixidor / Guitarra i veus: Narcís Torrent

El seu últim disc: “Orgull adolescent” (LAV Records, novembre 2018)

Dissabte
28
nov
20:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat