La dernière danse de Brigitte

Quan la sensibilitat no es pot expressar amb paraules

Finalitzat
Divendres 27 de novembre | 20:00 h

 

5 edició · Rere el teló 2020.

Viu la cultura de prop!

Segueix-nos a Instagram: @rere_el_telo

Un projecte de mim corporal, titelles, dansa i teatre visual al servei d'una història sense text impossible de narrar amb paraules.

Brigitte té tants anys que els seus records estan en blanc i negre. Tants, tants, que si li preguntes l'edat et dirà: “Molts i uns quants més.” Però Brigitte sap que ha arribat l'hora, el moment exacte en què el seu últim segon es farà etern i ja no té sentit acumular més temps. Abans de marxar Brigitte farà el seu equipatge omplint la maleta d'aquells records que la mantinguin viva per última vegada.

Benvingudes a l'últim ball de Brigitte. La dernière danse de Brigitte és el tercer espectacle de la companyia Zero en Conducta que seguint fidel al seu llenguatge, explora altres camins del moviment per treure partit al potencial expressiu i poètic del mim corporal, els titelles i la dansa.

  • Premi a millor interpretació a la Fira de titelles de Lleida 2017
  • Gran premi del jurat a millor espectacle al Puppet is a human too 2017 (Varsòvia, Polònia)
  • Premi del públic al Puppet is a human too 2017 (Varsòvia, Polònia)
  • Premi a millor espectacle al Festival MIMOS 2017 (Perigeux, França)

Fitxa artística:

Idea original: Zero en Conducta, teatre del moviment / Escrit, dirigit i interpretat per: Julieta Gascón Roque i Jose Antonio Puchades (Putxa) / Música: Red Vox Studio amb la col·laboració de Mans O i Nil Fruitos / Llums: David Maqueda / Vestuari: Agnes Luces de Neon i Claudia Fascio / Construcció i disseny de titelles: Angel Navarro, Kim, Miguel H, Martini de Andrioti, Agnes Luces de Neoniy Amok Kor / Disseny gràfic i audiovisual: Mellow Submarine i Laura Valero / Supervisió des de l’infern: Lope de Alberdi i Pepe Otal

Amb la col·laboració de MOVEO, Ateneu Popular Nou Barris, Pocket Theater Studio, Kukulida, Centro Topic de Tolosa, Dolçamar. RAI i Taller de Marionetas de Pepe Otal.

Divendres
27
nov
20:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat